McDonald's и случувањата со McDonald's во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Имам јадено ама не е тоа тоа, сендвиче едно што можеш на двапати да го изедеш башка со цена која не вреди тоа мало нешто што го нарекуваат сендвич.
Затоа си земаш три хамбургери или три чизбургери со три помфрити и три кока коли и после си најаден :pos:

За цената е многу скапо и ако гледаш економично за +200 денари што ќе ти требаат да се најадеш од МекДоналдс дома гозба ќе си направиш.

Вкусни се јадењата, али не сакам таму да јадам. Во обична сендвичара за 100 денари си најден и кусур ќе ти вратат, а овде не можеш да се најадеш со 5 пати повеќе пари.

Затоа си земаш три хамбургери или три чизбургери со три помфрити и три кока коли и после си најаден
Можда ќе си најаден... Ама ќе бидеш шворц ко циган у Аеродром.

Најгреота во целава ситуација со Мекдоналдс е што во нормален свет Мекдоналлдс е нешто ко Стоилко-ефтино и пристапно за сите.
Само овде Мекдоналдс е место кај што се иде кога имаш вишок пара и на пригоди, кога ти е погоден денот. Онака буџовци јадат у Мекдоналдс. :)
Сендвичите мање више, животна желба ми е да ме остави некој едно недела дена на само со апаратите за сладолед и милкшејк!!!! :)

Е да им ибам, новото Roll-up го направиле 139 денари.

За тие пари ќе добиеш екстра гиро во Гирадико...а за 50 помалце имаш убаво гиро во Беко.

За 120 имаш екстра ствари во Седмица.

Кај им е мозокот еи?

Еднаш на грешка имам јадено во Охрид, повеќе не, тоа сендвичето внук ми година дена има гладен ќе остани толку што беше мало.

Можда ќе си најаден... Ама ќе бидеш шворц ко циган у Аеродром.
Ептен е скапо нема збор, ама во седмица е 120 хамбургер, а тука за 210 денари добиваш три сендвичи и помфрити плус 0,75л сок. Не знам колку е литро Кока Кока ама еве сосе хамбургер од седмица да те фати 170.
Најгреота во целава ситуација со Мекдоналдс е што во нормален свет Мекдоналлдс е нешто ко Стоилко-ефтино и пристапно за сите.
Да. Во Америка на пример храната во Мек Доналдс е поефтина од оваа тука што за таму испаѓа ко џабе да ја даваат :pos2:

Едит: Баш приметив за тие што сакаат да се најдат ко стоки, у Седмица за 180 е сендвич со две плескавици а во Кинг Бургер за 190 денари добиваш порција: лепче, две плескавици, помфрит, печурки, салата и сланина.

Баш приметив за тие што сакаат да се најдат ко стоки, у Седмица за 180 е сендвич со две плескавици а во Кинг Бургер за 190 денари добиваш порција: лепче, две плескавици, помфрит, печурки, салата и сланина.
За 190 денари не само што ќе се најадам и две пива ќе пијам итоа од оние малтерџиските од пола литар, скара да не ти се станува чисто месо проверено :toe:.

Дали сум единствен или има некој друг што не ја сака храната од МекДоналдс? :)

Прееска кркнав 2 сладоледа од по 20 денари убави се.:toe::toe::toe:

секој ден сум таму....за скапо ...скапо е ама има хигиена..тоа ми е најважно:XD:

Денес кркнав еден чизбургер оброк + сладолед,отидоа парите,а мевов си плаче за уште.

најдобро нешо шо го иам јадено од Mc Donnalds е Mc Bacon со пржена сланина ... бо бо бо лудници е :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom