McDonald's и случувањата со McDonald's во Македонија

Член од
23 септември 2008
Мислења
159
Поени од реакции
13
koga go otvoria jadev ednas i nikogas poveke ne pomisluvamda vlezam tamu

Член од
10 ноември 2008
Мислења
40
Поени од реакции
1
mc donalds хаха таму едно плескавиче ем кутрото ко пластично е не се џвака па и шо ке те најади остај хаха компирите убај му се не велам не
ама само во македонскиот мек доналдс во Охрид и то ко бев немаше некој сендвичи туку само мек доналдс ТОСТ:vozbud::vozbud:хахах то ти е македонски мекдоналдс

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
за да се најаде еден нормален човек у мек доналдс му требаат околу 500-600 денари затоа и не практикувам

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
Хммммм...
Батка не планирам да сум на диета па така да нема шанси да јадам од мекдоналд...
Што е тоа бре?
Едно залче за 100 ден:nesvest:
Нас на македоснчето дај му нешто што ќе го најаде за евтини пари а не мекдоналс...
Тоа ти е само за чепатење на богатите луѓе...демек еве "јадев" од позната сенвичара :tapp:

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
Јадам од Мекдоналдс...Порано мн. повеќе, сега намалувам. Ама јадам само кога не ми се јаде мн. зашто тоа хамбургерчињата што ги прват нема теоретски шанси да ме најадат ако сум мн.гладна(+ тоа што јадам празен хамбургер, т.е. само со плескавица внатре:)) Гледам да ја избегнувам брзата храна, но бидејќи сум мн прибирлива кога се работи за храна, тоа тешко ми иде!:toe:

Член од
20 ноември 2005
Мислења
614
Поени од реакции
64
највкусно е ...дефинитивно....али во последно време не јадам ич :) za 2-3 "колачиња" 500 да давам некако не ми иде....у некоа кафанче во ДМ има ко чоек да јадеш за таа сума....

Член од
22 ноември 2008
Мислења
596
Поени од реакции
99
често јадам во мцд и највеќе сакам мек фреш и биг мек а ми се свиѓаат и новите чикен мекнаггетс со павлака мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм:vozbud:

mean

:пипи:
Член од
12 октомври 2008
Мислења
587
Поени од реакции
24
Обожавам. Секогаш кога сум многу гладна помислувам на МекДоналд`с или на пицаааа...:vozbud: Мај фејв:smir:

Kika-17

Trouble maker
Член од
21 декември 2008
Мислења
240
Поени од реакции
5
Охохохохо едно хамбургерче добро ке ми дојде :pos2:

Член од
8 јануари 2009
Мислења
169
Поени од реакции
8
McDonalds am fuc*ing it најлошата храна бреееееее :jaj:

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
абе тоа плескавиците 80% соја 20% месо, што ќе ми е тоа. ем тоа ми изгледаат ко готвени од америка да и носеле, тоа има толку конзерванси што 100 години да го оставиш нема да се распадне. Мнг ретко јадам таму....

Kajgana Shop

На врв Bottom