mc donalds хаха таму едно плескавиче ем кутрото ко пластично е не се џвака па и шо ке те најади остај хаха компирите убај му се не велам не
ама само во македонскиот мек доналдс во Охрид и то ко бев немаше некој сендвичи туку само мек доналдс ТОСТхахах то ти е македонски мекдоналдс
Хммммм...
Батка не планирам да сум на диета па така да нема шанси да јадам од мекдоналд...
Што е тоа бре?
Едно залче за 100 ден:nesvest:
Нас на македоснчето дај му нешто што ќе го најаде за евтини пари а не мекдоналс...
Тоа ти е само за чепатење на богатите луѓе...демек еве "јадев" од позната сенвичара
Јадам од Мекдоналдс...Порано мн. повеќе, сега намалувам. Ама јадам само кога не ми се јаде мн. зашто тоа хамбургерчињата што ги прват нема теоретски шанси да ме најадат ако сум мн.гладна(+ тоа што јадам празен хамбургер, т.е. само со плескавица внатре) Гледам да ја избегнувам брзата храна, но бидејќи сум мн прибирлива кога се работи за храна, тоа тешко ми иде!
највкусно е ...дефинитивно....али во последно време не јадам ич za 2-3 "колачиња" 500 да давам некако не ми иде....у некоа кафанче во ДМ има ко чоек да јадеш за таа сума....
често јадам во мцд и највеќе сакам мек фреш и биг мек а ми се свиѓаат и новите чикен мекнаггетс со павлака мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм
абе тоа плескавиците 80% соја 20% месо, што ќе ми е тоа. ем тоа ми изгледаат ко готвени од америка да и носеле, тоа има толку конзерванси што 100 години да го оставиш нема да се распадне. Мнг ретко јадам таму....
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.