Elena F.Sinatra
Temper Tantrum
- Член од
- 5 август 2008
- Мислења
- 227
- Поени од реакции
- 15
Колку сендвиченцуленцуленца :pos2: треба да купиш, за да се најадеш од Мек Доналдс???????? мене ми требаат 5
Ни мене плус мали ги праван седвичите а јас не сум мал човек тоа да го јадам !!!Не ми се допаѓа храната од таму...:nenene:
Хехе, ја би те дружел со мерак, ама ако влезам таму гладен, ќе банкротирамПорано одев за да се најадам, сега одам за да си го направам меракот.
Само никој не сака да ме дружи, па ретко одам )=
Затоа ја викам, таму без 1000-2000 ден. не се влага.Бев пред 1 месец и ќе ми биде тоа последен пат.
50 ден. хамбургер кога видов се изненадив мислев повеќе е ама кога ми го дадоа хамбургерот неможам да опишам како се чуствував во овој момент - 2 ЗАЛАКА...
Еми каде е компирот каде е плескавицата :pop:
Затоа прво во Вегера, па после на м‘цкање во Mc DonaldsХехе, ја би те дружел со мерак, ама ако влезам таму гладен, ќе банкротирам
А како би улетал сеа у MC Donalds на 2-3 милк шејка, леле...
Шоооо?! од црвиии ??? никогаш нема појќе да каснам таму ако е точно ова што го тврдиш.Инаку премногу ја обожавам нивната храна,мислам ја обожавав до пред малце!!!Neznam za vas,ama ja od koga slusnav deka ona mesoto so go ima vnatre vo hamburgerite na Mc Donalds e vsusnost meso od ogromni CRVI koi se odgleduvaat vo fabriki,prestanav da ja obozavam taa nivna brza hrana!:icon_eek: :icon_eek:
so mislite vie za Mc Donalds
Абе чим е убава храната, и од скапани глувци нека ја прават, вкусно еШоооо?! од црвиии ??? никогаш нема појќе да каснам таму ако е точно ова што го тврдиш.Инаку премногу ја обожавам нивната храна,мислам ја обожавав до пред малце!!!