Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Дали кога дечко ви би ве варал со друга женска (ама не до толку сериозно) би му опростиле ако тој прв би ви ја кажал вистината пред вие да дознаете? И ако некако е можна прошка што треба да направи за да му опростите?
Nuh-uh, no way, no how. See ya!

Aj sea realno

Iskacate so nekoj ili eve vi trgnal muabetot u kafic disko zanci OK tip na oko ...i sea go gledate mu se dignal ... mu se cepa tesna farmerica na vas ...sto mislite se palite , sakate sex, mislite manjak e ?

situacija B istoto arno ama uste ozgora nesakajki ( ve butnal li nekoj , dal ste se navednale nesakajki sto znam ) daklem go osekate negoviot ponos na vasheto telo preku farmerica , tvrd ko kamen i sto mislite togas Vi se ebe li ili mislite manjak e ?

situacija C gledate isto taka prijaten momak na plaza ili bazen pocinjate da praite muabet koga se zagleduvate u gakite negovi a ono raste li raste kao kvasec ... sto ke pomislite vi se priebnuva li ili mislite manjak e i se sramite zatvarate ochi ?

Fala prijatno

Ок де, се знае на што се мисли :D:D:D

Simple question: од места за искачање што повеќе преферирате: Дискотеки - места каде се стои и има мнооогу гласна музика (техно/транс) или кафиќ со комотни столици/фотељи со тивка музика (чил аут)?

Зависи од тоа со кого сум излезена. Ако сум со љубовта на мојот живот:) фала богу дека нема да сакам да се чичкам у дискотека туку ќе си кулираме на некое романтично местенце, чил аут. МА да повремено одење во дискотека не е лошо. А коа сум со другарки, се знае диско и се журкаааш до бесвест...

...da?:)...dobro, jasno...:wink:

...zasto, nosite ponekogash otvoreni dekoltea, sakate li da ne poludite ili taka vi e poprijatno da se luftirate???...:)))

Никогаш не носам деколте за да полудам некој, блузичката сум си ја купила зашо ми се свиѓала. Остај што свесна сум дека ако е преиздеколтирана сите ќе буљаат во мене, али тоа е тоа...Порано се нервирав, сеа не.

...e zasho sakate da ne bolat ochinjata, ne e ubavo taka, moreeee...ochi se za gleanje, i nosot se naoga tokmu megu dvete ochinja zasho ednoto na drugoto ne mu veruelo na pogledot, sto laze zari i pali...zasto sea sakate da ne bolat ochite...cick...ova dekolte...damn...:toe:...gradi te visokogradba...leleeeeeeeeeee...zabegav...:pos2::kesa:

...zasto se shtrekate na prv dopir...???

Е ај да не се штрекнеш :pos2::pos2::pos2:

Dali bi imale vrska so nekoj koj bil vo zatvor?

НИКАКО!!!!!

К♂га „манијачите“ к♂и дел♂ви претежн♂ ги скенирате!

ВЕрувал или не, ЗАБИТЕ!!! И делот околу устата.НЕ знам зашо.

што е она што никогаш не би можеле да ни го простите на нас машките:флерт со друга девојка,неверство,навреда или...?
se sto nabroja brate se:) ima i ute mnogu ama pokasno ke dopisam:deneae

kratko i jasno: gz
Дали кога дечко ви би ве варал со друга женска (ама не до толку сериозно) би му опростиле ако тој прв би ви ја кажал вистината пред вие да дознаете? И ако некако е можна прошка што треба да направи за да му опростите?
paa trebalo da misli porano na mene a ne da me prasa sto da pravi sea da mu prostam zosto me izvaral so druga:uvo: nisto..nekolku i da go sakam i da me saka nema poveke nisto da bide isto:jaj: posle jebanja nema kajanja:rirtruyr

...zasto odgovarate na prashanjava?...:toe::pos2:
Затоа што сме толку добри што сакаме и ти да дознаеш нешто за жените ... дека најчесто прашуваш, затоа конкретно за тебе кажувам.

Дали некогаш сте размислувале дека ќе останете стари моми само зотоа што подолг временски период не сте можеле да најдете тип по „ваша мерка“.
Дали воколку до некој одредена старост, еве да речеме 32-33 години ,не би нашле некој тип по ваша мерка повеќе би преферирале да продолжите да го барате таков тип живеејќи со ризикот да останете стари моми, или би си ги спуштиле критериумите, само за да основате семејство?
Критериуми не би спуштила и на 43. Сакам да имам семејство и топол дом, но тоа нема да е тоа што го замислувам и нема да ме исполнува ако го створам со некој случаен патник.

ви се допаѓаат ли машки особи што имаат жив темперамент , постојано ве смејат , ве закачаат , ви создаваат убава атмосфера да се чуствувате пријатно со него .
Или машки особи кој се повлечени , срамежливи , кутливи и нивото на комуникација е сведено на минимум ? И каде што одвај ке чекате да помине побрзо времето поминато со него

Кој би бил вашиот избор ???:vozbud:
А твојот? Нели одговорот го гледаш во самото прашање?

Kako ja zamisluvate vasata svadba?

Kako ocekuvate da bidete zaproseni ?
Мојата свадба? Не ја замислувам ни неа ни начинот на кој би била запросена ... ако е вистинскиот човек тој кој ќе ме побара, се` ќе е совршено за мене.

[MkD]Scout;829261 напиша:
А што очекувате од партнерот кога сте во врска?
Да ме сака и да не ме лаже.

Dali bi ste se fatile so tip kako Scorpio vecen sharmer aka francuski shansonjer i ljubavnik ?
Не.

dali se bricite pod miski redovno ?
Поредовно се бричам отколку што јадам.

Како го прифаќате гестот или моментот кога машка особа ке ви подари ружа, Ве прави ли среќни Тој момент ???:smir:
Зависи ... или ќе ме насмее убаво или ќе ме направи среќна ... зависи од кого е.

Посакувате ли некогаш како дел од вашата вечерна креација , да имате парче злато на вашето тело ??? :)
Не.

Се наоѓате во продавници за долен веш и некој убави ситници кој ке бидат убав детаљ на вашето тело. Со вас е вашиот партнер
Би го избирале заедно тоа што вие ке го носите и на него да му се допадне ???
Или тоа ке го направите сами и ке оставите да биде изненадување за вашиот партнер .
Следува вечерата , ноќта партнерот кој веке ја знае вашата нова долна облека е веке возбуден од самата помисла како ви тоа стој , прилега и како ке изгледате на креветот, ??? или Ке стравувате дека вашето изненадување , нема да биде одобрено од партнерот или вашата нова долна облека ке биде одбиена и нема да му се допаѓа воопшто ???

Која варијанта би ја одбрале вие ???:vozbud:
Многу муабет на мало прашање. Иначе, секогаш купувам сама долен веш, затоа што имам вкус и секогаш најпријатно изненадувам без никаков сомнеж.

Често пати се случува и покрај убава прекрасна врска девојката да не се чуствува сигурно и заштитено покрај партнерот , да се плаши дека тој го прави она најлошото ’’ неверството ’’ , да е мн. љубоморен , да има непромислени испади , да лаже ???
Што е тоа што ја стега девојката да не се чуствува заштитено покрај него ???:pipi:
Најчесто е тоа оној лош феномен кога е се` толку совршено што дури те плаши дека е реално.

Oбожавате ли машки кој се страсни и знаат како да ви ја извадат душата ??? :) Maшки особи кој со нивната страст ке ве однесат до 7небо ??? Машки на кој неможете да му го прочитате следниот потег или мисла ???
или
би одбрале машки особи кој постојано се водат по некој замислен концепт , план или сл. ??? Машки особи кој се срамат да ја откријат својата страст, со помисла како ке ви биде вам, доволно ке уживате,??? Машки особи за кој лесно можете да ги прочитате и однапред да го знаете конечниот резултат ????

вашиот одоговр и избор :) ве молам
Првиот тип е мојот тип.

Имаат ли девојките , жените , дамите ’’ муда ’’ да ризикуваат ???
И зошто би го направиле или би се нафатиле на некаков ризик ??? :vozbud:
Имам муда и малку повеќе од што треба. А зошто? Зависи за што ризикувам ... не секогаш се работи за ист мотив.

Која ке биде вашата реакција и како би реагирале кога машкото ке ви изјави љубов, ке биде искрен и ке ги изнесе неговите емоции - што ке ви се врти во глава во тие моменти и како ке се однесувате ???:smir:
Би се насмевнала благо и би почнала да ја враќам изјавата дупло повеќе со многу лигавење ... :pevacica:

...zasto, nosite ponekogash otvoreni dekoltea, sakate li da ne poludite ili taka vi e poprijatno da se luftirate???...:)))
Затоа што и тоа е облека и тоа ми се фатило за рака пред да излезам. Поретко се случува намерно, а тогаш е со цел да излудам само една личност, а не сите останати гладни кучиња околу мене.

Simple question: од места за искачање што повеќе преферирате: Дискотеки - места каде се стои и има мнооогу гласна музика (техно/транс) или кафиќ со комотни столици/фотељи со тивка музика (чил аут)?
Преферирам кафиќ или ресторан со комотни столици и тивка музика, иако уживам и во гласни дискотеки со одбрано друштво каде играме и пиеме до несвест.

...paaaaaaaa...mislam so glava, ama rukive sami mi idat nakaj dekolteto i onaka poooooleka so palec gi dopiram vrvovite na planinite dve i neshto ko zemjotres blag se deshava, pa se oseka toa- na prv dopir...proprateno so prevrtuenje ochinja...i zafrlanje na kosata i glavata nanazad i plus nekoj topol veter juzen se oseka...taka nekako...:vozbud:
Тоа би било непријатно ежење ... ништо убаво и заносно како што опиша ти.

што е она што никогаш не би можеле да ни го простите на нас машките:флерт со друга девојка,неверство,навреда или...?
Неверството е ваљда тоа преку кое не би можела да поминам ... На друго нешто, не ми текнува во моментов ...

Dali bi imale vrska so nekoj koj bil vo zatvor?
Зависи ... не секој е од страшна причина во затвор и не секој останува лош после затворот. Како и да е, не осудувам луѓе кои прележале некоја казна и не мислам дека после тоа не треба да живеат.

Облеката - за да оговарам.

Би имало простор за разговор доколку тој ми каже, а за простување ... да не тврдам, но ете мислам дека не би простила.

...zasto sekogash idete kontra od prashanjata...???:pos2:

ps.Divine...ja pojma nemam, blage veze nemam so zenive ich ne se snaogam, pa bi te zamolil nekako ako moze da mi objasnish nekoi raboti ali ne tuka-onaka drugarski-ne se plashi od mene mnogu sum od Finska...samo neznam dali chitash poruki i pokani za na kafe...:pos2::pos2::pos2:

...zasto sekogash idete kontra od prashanjata...???:pos2:

ps.Divine...ja pojma nemam, blage veze nemam so zenive ich ne se snaogam, pa bi te zamolil nekako ako moze da mi objasnish nekoi raboti ali ne tuka-onaka drugarski-ne se plashi od mene mnogu sum od Finska...samo neznam dali chitash poruki i pokani za na kafe...:pos2::pos2::pos2:

Контра одам кога ми е глупаво прашањето. Нормално, нали?

п.с. Читам пораки и ако не се излажав тогаш да излезам со тебе, сега барем ич. Не дека ти се плашам, туку имам високи критериуми кога бирам личност со која пијам кафе, а ти без навреда си под нив и секој ден се` повеќе се спушташ.:toe:

Контра одам кога ми е глупаво прашањето. Нормално, нали?

п.с. Читам пораки и ако не се излажав тогаш да излезам со тебе, сега барем ич. Не дека ти се плашам, туку имам високи критериуми кога бирам личност со која пијам кафе, а ти без навреда си под нив и секој ден се` повеќе се спушташ.:toe:

...nema problem, toa sto ne odvojuva od drugiot zivotiski svet e tokmu instiktot nash...mozam da ti kazam deka i deka ne si pogreshila mnogu-mnogu vo procenkata tvoja, mozebi, a mozebi i ne, megutoa ferski e da se kaze vednash a ne da se ostavi bilo koj na pola pat...zatoa sto kolku sto se sekavam i ako ne gresham pokanata beshe prvo tvoja iako vaka na forum(mislam deka beshe za edna pesna sto jas ja pobarav od tebe i sto ja pushti ti), jas samo nachekav prilika i odigrav kako sto treba-gentlmentski i prv te pokaniv jas direktno...kako i da e cenam iskrenost i fer play...:kesa:

...zasto sekogash idete kontra od prashanjata...???

Не одиме контра прашањата,само културни одговори ви даваме (најверојатно ви се контра зашто не сте мислеле дека така ќе одговориме кога сте го поставувале прашањето и сте мислеле дека ќе одговориме нешто сосем различно:)).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom