Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ви се допаѓаат ли машки особи што имаат жив темперамент , постојано ве смејат , ве закачаат , ви создаваат убава атмосфера да се чуствувате пријатно со него .
Или машки особи кој се повлечени , срамежливи , кутливи и нивото на комуникација е сведено на минимум ? И каде што одвај ке чекате да помине побрзо времето поминато со него
Кој би бил вашиот избор ???![]()
Kako ja zamisluvate vasata svadba?
Kako ocekuvate da bidete zaproseni ?
Dali bi ste se fatile so tip kako Scorpio vecen sharmer aka francuski shansonjer i ljubavnik ?
Тип како Scorpio? Колку што го знам Scorpio, тој е супер дечко, според постови кои читам баш е пажљив со женските, знае да изненади, скоро секое женско би сакало да има таков дечко. :helou:Dali bi ste se fatile so tip kako Scorpio vecen sharmer aka francuski shansonjer i ljubavnik ?
ete taka
ni fala ne mi kaza za reklamava deckovo ama nema veze
dali se bricite pod miski redovno ?
Свадбата како и секоја друга, само со посебен акцент на забавни песни, а не некојси оришта и народно накај селско.
А запросувањето Во секој случај нешо оригинално.Треба само малку да сте креативни и се е океј. Не очекувам нишо посебно, како ќе си се наредат работите во животот - така... Јас може да очекувам се, ама поарно да не очекувам и да се изненадамТака е боље!
А и искрено и не ми е толку битно - битно е да ме побара. И одговорот ДА НЕ воопшто не би ми зависел од начинот на барањето. Или сакам или не сакам. Друго нема
ete taka
ni fala ne mi kaza za reklamava deckovo ama nema veze
Секогаш кога се туширам, секој ден. Понекогаш еднаш да два или три дена ама воглавно ептен редовно. Не ми пораснале никогаш повеке од 3мм:wink:
Како го прифаќате гестот или моментот кога машка особа ке ви подари ружа, Ве прави ли среќни Тој момент ???:smir:
Ne veruvam deka ima devojka koja ne saka da e neobicaena no sepak skladna . Zlatniot dodatok mozi da e seksipilen a mozi da e totalen kich , treba da znaesh kako da go nosis.Посакувате ли некогаш како дел од вашата вечерна креација , да имате парче злато на вашето тело ???![]()