MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

F

fantomX

Гостин
а кој 3 макс пакет го имаш? ако е најефтиниот старт веројатно затоа не ги пушта кај тебе.
Можеби, иако во инфото за пакетите на нивниот сајт во 3Макс Старт се пишани „60-ина основни канали“, а Комфорт и Комфорт+ ги имаат сите 80 канали.
А ко шо разбрав, History и Explorer се префрлени во основниот пакет. :toe:

Warrior

Born to laugh
Член од
15 декември 2005
Мислења
375
Поени од реакции
3
ја иам маџ тв, од почетокот ме нервираше ептен, редовно, секој ден по 2-3 пати по 2-3 минути се кочеше.
Сега нема проблем, све иде како што треба.

Само многу ми зима од брзината на нетот.

Член од
4 септември 2007
Мислења
106
Поени од реакции
6
веќе и официјално на сајтот е објавено дека viasat history и explorer се префрлени во основниот пакет така што сите треба да ги имате. :)

F

fantomX

Гостин
веќе и официјално на сајтот е објавено дека viasat history и explorer се префрлени во основниот пакет така што сите треба да ги имате. :)
Чудна работа, кај мене уште се блокирани. Ај то, туку и прилепската локална телевзизија која според нивниот сајт е пуштена, ја нема. Баш сега го ресетирав да не се појават, сега пак и електронскиот програмски водич нема никакви информации. Следно изгледа, техничка поддршка...:raz:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.745
Поени од реакции
52.704
Чудна работа, кај мене уште се блокирани. Ај то, туку и прилепската локална телевзизија која според нивниот сајт е пуштена, ја нема. Баш сега го ресетирав да не се појават, сега пак и електронскиот програмски водич нема никакви информации. Следно изгледа, техничка поддршка...:raz:
3Max Start imas? Moze ne se aktivirani za toj paket History i Explorer.

F

fantomX

Гостин
3Max Start imas? Moze ne se aktivirani za toj paket History i Explorer.
Ма не, овие три канали за 3Max Start ги пишува дека се во „Оновни ТВ канали“, како што пишиува и за сите останати канали шо се гледаат. Можеби е прашање на време, ама барем за Виасат каналиве слушам неколку дена дека се активирани. :toe:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.745
Поени од реакции
52.704
Ма не, овие три канали за 3Max Start ги пишува дека се во „Оновни ТВ канали“, како што пишиува и за сите останати канали шо се гледаат. Можеби е прашање на време, ама барем за Виасат каналиве слушам неколку дена дека се активирани. :toe:
Да, јас ги имам веќе 3-4 дена.

Член од
4 септември 2007
Мислења
106
Поени од реакции
6
фантом, главниот ресивер го ресетираш така? што ти покажува дека се дел од друг пакет?

не знам што да ти кажам јави се во техничка друго објаснување нема.

Член од
20 јануари 2008
Мислења
387
Поени од реакции
27
http://www.t-home.mk/mk/?z=1225

Почнаа со HD канали за оптик пакетите. Како што гледам и за HD канали ќе се наплаќа. За останатите адсл корисници наскоро ќе пуштаат.

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.091
Поени од реакции
1.366

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
јас сакам да прашам нешто

ресиверот нивни има 80 гб хард диск така?

значи

на кој начин снименото се става на ЦД????????
:salut:

Член од
4 септември 2007
Мислења
106
Поени од реакции
6
ресиверот нивни не ме држи за збор ама мислам дека има 160 гб хард. а снименото не можеш да го ставиш на цд/усб и никад нема ни да можеш. :)

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Да тоа е точно, но баш ме интересира за што е УСБ портот на ресиверот, покрај стрелките стои на крај. На зафрканција го ставив портабл хард дискот од пола тера што го имам, почна да ми светка, но не знам дали има начин да се препознае на менито некако.

Инаку ХБО пакетот е екстра, мислам додека е бесплатен, хаха. Активиран ми е, филмовите не се стари воопшто и даваат од попознатите, со супер снимка, и македонски превод. Едвај чекам да ја пуштат и ХБО диџитл, но се ми се чини дека ќе ја пуштат после 31 март кога овој пакет веќе нема да биде бесплатен.

А вистина на ХБО диџитл филмовите се целосно бесплатни и се 24 часа (ко МаксТВ видеотеката)?

Kajgana Shop

На врв Bottom