MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.631
Поени од реакции
785
Aj da prasam i jas ima li nekoj staveno od vaa novata digitalna tv BoomTv sto e na telekom Slovenija?ili neka otvore nekoj nadlezen na forumot nov topik kade sto ce se razgovara za Boom Tv..:coffee:
Pozdrav
Филип27 па има веке за Боом тв на истиов форум забава и култура потоа во филм и тв таму ке најдеш подфорум за Боом тв позз

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.747
Поени од реакции
52.705
Ми наместиа сега. Како да го активирам вифито? Зошто не ми го наоѓа на ајфон

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.484
Поени од реакции
7.970
Треба да овозможиш да зрачи рутерот. Затоа одиш на 192.168.1.254 и во User пишуваш PUser, и кликаш ентер за да влезеш во подесувањата на рутерот.
После идеш на WIRELESS селектираш Enable и кликаш Save settings.
>> Кај Channel and SSID ставаш име на мрежата како сакаш да ти се вика и пак праиш енејбл.
>> Во Security одбираш метод за заштита на мрежата, ставаш лозинка и си свиркаш :) овај сурфаш на iPhone де :)

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
поздрав..читам дека овдека може да ми кажете како да наместам Wi-fi na modemot за да можам на телефон да си сурвам од кревет и сл :) .. ако навистина може кажете.. иам бел модем .. незнам дали е томсон или пирели али има одназад тоа антенчето.. како може да се намести?:D
едит.. фирели е :)

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.406
Поени од реакции
590
Кога ќе почне да се емитува HBO и HBO Comedy на МAX TV ?
BOOM TV го најавија за неколку дена :nesum:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.747
Поени од реакции
52.705
ОК

А само download се наплаќа во тие GB што ги имам или и upload?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.747
Поени од реакции
52.705
Значи ќе ги пуштат трите HBO канали 3 месеци во основниот пакет, а после ќе ги префрлат во програмите за доплата. Па ако сакаш да ги имаш, ќе си доплатиш и ќе ги гледаш.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.747
Поени од реакции
52.705
Го активира некој?
И ако знае некој, да даде по конкретно објаснување за HBO Digital. И тоа е ТВ програма, или нешто како видеотека, за изнајмување?

Kajgana Shop

На врв Bottom