Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А колку има меморија?Bravo za Telekom,novite resiveri se so android i ima mnogu aplikacii.Moze da se stavi m3u lista i da se gleda.
Како?Bravo za Telekom,novite resiveri se so android i ima mnogu aplikacii.Moze da se stavi m3u lista i da se gleda.
Инсталираш некоја апликација за IPTV листа да ставаш и така ќе си ставиш листа ако имаш.Како?
2gb рам и 16gb storage има андроидот и не може да го шетатш на друго место со друг нетА колку има меморија?
Не го трупај со многу апликации да не ти се успори малку све.
Али сите телевизори што имаат AndroidTV го имаат веќе ова. Овој бокс ресивер е добро што може да си го носиш кај што сакаш, единствено за телевизијата ти треба интернет од Телеком МК. Е сега не знам како е направено за телевизијата дали воопшто може во друг стан/куќа кога ќе го поврзеш на интернет од Телеком да ти ги пушта каналите?
Go ima Netflix,MAX,Gley,Pickbox now.MOVE od MTEL raboti na sekoj internet i mozes bilo kade da go nosis, plus imaat povekje RAM i ROM memorija od ovie na Telekom i ponov Android TV, znam do skoro Netflixov isto go nemase na resiverite od Telekom, na resiverite od MOVE go ima od sam pocetok i duri ima kopce za Netflix i za Move sekako
Најубаво е човек да си купи сопствен android tv box и да користи што листи сака, што апликации сака и да го поврзува на кој интернет сака.2gb рам и 16gb storage има андроидот и не може да го шетатш на друго место со друг нет
Mozebi vo megjuvreme se dobile licenca za Netflix na pocetok nemase a za drugite ne se potrebni licenci sekako gi ima sekadeGo ima Netflix,MAX,Gley,Pickbox now.
2Gb Ram не малку за добро све да функционира?2gb рам и 16gb storage има андроидот и не може да го шетатш на друго место со друг нет
2gb e sosem dovolno za mnogu aplikacii da funkcioniraat, jas so amazon tv stick so 1gb rab i 8gb rom koristev i MOVE i Netflix i Max i Spotify i po nekoja druga aplikacija bez problem i bez seckanja2Gb Ram не малку за добро све да функционира?
А за шетање знам дека на друг нет не функционира телевизија и содржините овозможени од Телеком. Мислев на нет од Телеком. Пример имаш стан на местото во кој живееш и работиш и стан во Охрид за летен период. Во двата имаш од Телеком интернет и да го шеташ боксот по потреба.
Дали за секој бокс телевизијата е врзана за еднa IP адреса или како е знае некој?
Појќе од доволно е 2гб, нема потреба од 4гб. Ретко се андроид боксовите со 4 гб рам, чисто онака разгледај на гугл или алиекпрес...2Gb Ram не малку за добро све да функционира?
А за шетање знам дека на друг нет не функционира телевизија и содржините овозможени од Телеком. Мислев на нет од Телеком. Пример имаш стан на местото во кој живееш и работиш и стан во Охрид за летен период. Во двата имаш од Телеком интернет и да го шеташ боксот по потреба.
Дали за секој бокс телевизијата е врзана за еднa IP адреса или како е знае некој?
Јас имам пробано на друга мрежа МАХ Тв (ХБО) функционира како и Нетфликс додека ТВ каналите не функционираат2Gb Ram не малку за добро све да функционира?