Македонски звучи подобро

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајјјјјјјјјјјјјјјјјјјјј јас сум ти пријател,ајјјјјјјјјјјјјјјјјјјјј!Песна за моето другарче:(:place:

1. Ареа - Јас сум ти пријател
2. Ластовица - Пушење

1.Ареа
2.Ластовица

Во вкупното броење пак е пропуштен глас, ај овде не е битно, ама како ќе исправаме криви дрини ако е тесно за резултат како шо забележа и претходно kooperativa

? Чисто информативна сугестија :)

1.Ареа
2.ЛастоЈца

За еден ден молам
Пушење

1. Јас сум ти пријател зошто иако луѓето мислат дека Ѓоко Ѓорчев е којзнае каков вокал, јас тврдам дека човекот како прво нема чувство за ритам, а камоли за мелодија, и имам доказ за тоа. Се фура као божем бил македонскиот Том Џонс. Year, right, bitch! And I am Lady Gaga, nice to meet you! :cool:

2. Е овде тешко. Дуел на две квази-песни. Ај нека е Пушење, зошто се сеќавам дека кога имав 7 годинки ја сакав песничкава!

1. Ареа - Јас сум ти пријател
Песната на Ѓорѓи Ѓорчев ја немав слушнато до сега. Ја слушнав - не ми се бендиса. Затоа мојот глас тука оди за Ареа (плус тоа е и пооптимистична песната).

2. Ластовица - Пушење
Песна со шарм, со текст, со аранжман... едноставно со душа сама за себе. Трајна вредност.

Во вкупното броење пак е пропуштен глас, ај овде не е битно, ама како ќе исправаме криви дрини ако е тесно за резултат како шо забележа и претходно kooperativa

? Чисто информативна сугестија :)

1.Ареа
2.ЛастоЈца

Каде има пропуштен глас, чив глас фали?

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom