Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа е тоа.
Друже, и мене многу песни не ми се по вкус. Ми пречи што ќе има и рап.
Исто и Јован Јованов, Врчак, ДНК.... не ги слушам...
Но има некој што сака таква музика. Неможе сега да ги исфрлиме поради тоа што не е по МОЈ вкус.
И во екс-ју изборот, Бијело дугме влегоа со 20тина песни. Каде се сега ?
Од друга страна ЕКВ влезе со многу помалку, и еве останаа со 3 песни во финалните рунди...
Квалитетот ќе се издвои.
Жално е Тоше да го ограничиме на 5 песни, а Бијело дугме ги оставивме со 20.
Röddást
Не ми е Тоше омилен, но сметам дека има многу повеќе од 5 песни што заслужуваат да бидат дел од изборот.
Па и сите да се најдат во финалните рунди, тоа повторно ќе биде по заслуга на членовите. Е сега што ти го гледаш како сериозен конкурент за твоите фаворити, тоа е друга приказна
Инаку 10 како бројка, повеќе ми се допаѓа![]()
Не ми ги извртувај зборовите, океј? Каде реков дека викам дека е конкуренција? Само реков дека ќе бидат оштетени луѓе со конечната бројка на крај песни од секој изведувач, некои повеќе, некои помалце. И нека биде ај 10, битно нека не биде 20, 30 или повеќе. Сеедно, и така на крај во финале би биле максимум само 2.
И онака на крај сите за Мизар ќе гласаат, за поповинеНе ги извртувам. Тоа го забележав низ твоите постови. Можеби грешам, незнам
Инаку другите ? Да слушнеме и ваше мислење...
Изборот и така ќе е долг. Гарант година ќе тера, па ова со гласање за кои песни да влезат од еден изведувач, ми е малку комплицирање без веза.
од обврски тек сега седнувам на ПЦ. и гледам активни сте биле, и тоа многу.
ако се брои моето мислење, ....... јас би рекол: од конкуренцијаНЕ се плашам!!! со други зборови, и 101 песна од тоше или било кој друг да се стави, ако повеќето форумџии се за омразениот на љаца мизар, тогаш мизар и ќе победи, или било кој друг. така да, јас сум за отворена борба, гради во гради (читај без класификација на жанрови) и колку сака песни нека има од истиот
П.С. DaniBMW
можам да рачунам на тебе ???