Македонски звучи подобро

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Може да гласаме и така е фер.

Детските песнички се подобри од половина од песните од 2001 наваму.

Тоа е тоа.
Друже, и мене многу песни не ми се по вкус. Ми пречи што ќе има и рап.
Исто и Јован Јованов, Врчак, ДНК.... не ги слушам...

Но има некој што сака таква музика. Неможе сега да ги исфрлиме поради тоа што не е по МОЈ вкус.

И во екс-ју изборот, Бијело дугме влегоа со 20тина песни. Каде се сега ?
Од друга страна ЕКВ влезе со многу помалку, и еве останаа со 3 песни во финалните рунди...
Квалитетот ќе се издвои.

Жално е Тоше да го ограничиме на 5 песни, а Бијело дугме ги оставивме со 20.

Знаев дека за тоа ќе се фатиш, абе требаше да се кладам! А тоа што зашто на некои Тоше им е омилен и сакаат по 50 песни е океј? Не претерувај сеа и ти. Ти кажав пример само.
Ако има претерано песни од Тоше, само би било на штета на многу други песни, на кои другите луѓе ќе им се допаднат, а пример, мене, тебе, на Форест или Леандра - нема да им се свиѓааат. Не зборев само за мене, туку и за тие луѓе, што ќе сакаат повеќе рап, метал или што и да е.

И тоа што сте ставиле 20 песни од Дугме, треба да е школа дека не треба, а не само да се повторуваме со тоа.

Изборот и така ќе е долг. Гарант година ќе тера, па ова со гласање за кои песни да влезат од еден изведувач, ми е малку комплицирање без веза.

Zlatikevichius

Ми се допаѓа предлогов за анкетиве. Најобјективен ќе биде изборот така (y)
Јас би оставил и некоја детска песна.

Röddást

Не ми е Тоше омилен, но сметам дека има многу повеќе од 5 песни што заслужуваат да бидат дел од изборот.
Па и сите да се најдат во финалните рунди, тоа повторно ќе биде по заслуга на членовите. Е сега што ти го гледаш како сериозен конкурент за твоите фаворити, тоа е друга приказна

Инаку 10 како бројка, повеќе ми се допаѓа :)

Röddást

Не ми е Тоше омилен, но сметам дека има многу повеќе од 5 песни што заслужуваат да бидат дел од изборот.
Па и сите да се најдат во финалните рунди, тоа повторно ќе биде по заслуга на членовите. Е сега што ти го гледаш како сериозен конкурент за твоите фаворити, тоа е друга приказна

Инаку 10 како бројка, повеќе ми се допаѓа :)

Не ми ги извртувај зборовите, океј? Каде реков дека викам дека е конкуренција? Само реков дека ќе бидат оштетени луѓе со конечната бројка на крај песни од секој изведувач, некои повеќе, некои помалце. И нека биде ај 10, битно нека не биде 20, 30 или повеќе. Сеедно, и така на крај во финале би биле максимум само 2.

Не ми ги извртувај зборовите, океј? Каде реков дека викам дека е конкуренција? Само реков дека ќе бидат оштетени луѓе со конечната бројка на крај песни од секој изведувач, некои повеќе, некои помалце. И нека биде ај 10, битно нека не биде 20, 30 или повеќе. Сеедно, и така на крај во финале би биле максимум само 2.

Не ги извртувам. Тоа го забележав низ твоите постови. Можеби грешам, незнам

Инаку другите ? Да слушнеме и ваше мислење...

Не ги извртувам. Тоа го забележав низ твоите постови. Можеби грешам, незнам

Инаку другите ? Да слушнеме и ваше мислење...
И онака на крај сите за Мизар ќе гласаат, за поповине :D

^ Е тоа ти е поп музика, а не Тоше :D

Го подржувам изборот да оди по жанрови и паралелно за да се скрати времето за гласање и за да не се мешат жаби и баби. А после на крај може во финале да се стават сите песни.

Не ги хејтајте Мизар бе море :cautious:

Се извинувам што не ги внесов вчера песните, пошто се разучив, исто и денска чунки утре полагам тестови за автошкола, па срамота е да паднам на нив, а уште градска не дошла.

План за утре: Одам, полагам, се враќам, спијам тро и ги внесувам. Ако не е така да ме банирате и око да не ми видите појче.

Изборот и така ќе е долг. Гарант година ќе тера, па ова со гласање за кои песни да влезат од еден изведувач, ми е малку комплицирање без веза.

Епа како инаку ќе одлучиме кои песни да влезат, а кои не, ако има ограничување од 10 песни? Нема да биде проблематично, може во еден ден за сите изведувачи да се гласа.
--- надополнето: 26 август 2013 во 14:49 ---
И уште еднаш - пишувајте со сите големи букви во формуларот, инаку бришам!

од обврски тек сега седнувам на ПЦ. и гледам активни сте биле, и тоа многу.
ако се брои моето мислење, ....... јас би рекол: од конкуренцијаНЕ се плашам!!! со други зборови, и 101 песна од тоше или било кој друг да се стави, ако повеќето форумџии се за омразениот на љаца мизар, тогаш мизар и ќе победи, или било кој друг. така да, јас сум за отворена борба, гради во гради (читај без класификација на жанрови) и колку сака песни нека има од истиот
П.С. DaniBMW
можам да рачунам на тебе ???

од обврски тек сега седнувам на ПЦ. и гледам активни сте биле, и тоа многу.
ако се брои моето мислење, ....... јас би рекол: од конкуренцијаНЕ се плашам!!! со други зборови, и 101 песна од тоше или било кој друг да се стави, ако повеќето форумџии се за омразениот на љаца мизар, тогаш мизар и ќе победи, или било кој друг. така да, јас сум за отворена борба, гради во гради (читај без класификација на жанрови) и колку сака песни нека има од истиот
П.С. DaniBMW
можам да рачунам на тебе ???

Секако :)

Ај у пм ги утнав полињата 10 песни по ред, место изведувач песна и обратно.

Него многу песни се собраа до сега, над 500. Колку ќе учествуваат и како ќе се намали бројот на песни?

Добро да е Слаткар
Сара Слаткар
Шопинг Слаткар
Да Полетам Слаткар
Сакаш да си фаца Слаткар
Топ Слаткар
Екстра Екстра Слаткар
Олабавиме Слаткар

Овие песни се избришани од листата. Ако ги сакате во изборот, ќе ги внесете уште еднаш, онака како што треба, само со големи букви (кој и да ги внел).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom