Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И што одлучивте...
Ќе ги делите песните по жанрови ?
Што во случај на реми ?
Ќе има ограничување на песни по изведувач ? На колку песни ?
Тоше ќе биде вклучен ?
Инструменталки ќе бидат вклучени во изборот ?
Инструменталки и Тоше - дефинитивно.
Во случај на реми мислам дека е најдобро да остане се исто, барем во првиот круг. Ако во подоцнежните кругови има реми, тогаш ќе одлучи вкупниот број на поени што песните ги имале до тогаш. Мислам дека е вака најдобро. М? Forrest Gump ?
Делење по жанрови е неизводливо, плус - кога тогаш ќе мора да се паднат во ист дуел различни жанрови. Колку порано, толку подобро.
Детски песнички јас сум да нема.
Е останува уште ограничување по изведувач - ако мислите дека треба да има, мене не ми е тешко да ги направам веќе споменатите анкети.
Инструменталки и Тоше - дефинитивно.
Во случај на реми мислам дека е најдобро да остане се исто, барем во првиот круг. Ако во подоцнежните кругови има реми, тогаш ќе одлучи вкупниот број на поени што песните ги имале до тогаш. Мислам дека е вака најдобро. М? Forrest Gump ?
Делење по жанрови е неизводливо, плус - кога тогаш ќе мора да се паднат во ист дуел различни жанрови. Колку порано, толку подобро.
Детски песнички јас сум да нема.
Е останува уште ограничување по изведувач - ако мислите дека треба да има, мене не ми е тешко да ги направам веќе споменатите анкети.
Се согласувам до сега според сите разгледани опции, најдобро е ништо да не мењаме ( За реми не е лоша идејата на DaniBMW, проследена и од тебе. Прв круг ние, понатаму поените). Проблем останува единствено да се разгледа опцијата за ограничување.
1. Колку воопшто песни да има на изборов. 512 или 1024?
2. Дали да ја има воопшто таа опција? Колку? Ја мислам дека десет е коректно, иако ќе си дозволам субјективност ко ќе видам шо се е предложено не ми се свиѓа баш секој да ми се мафтосува со десет песни.
Ако се 1024 песни ќе има 1023 дуели... 3 години ќе ни требаат да добиеме победник.
512 е поскромна бројка![]()
Ако се 1024 песни ќе има 1023 дуели... 3 години ќе ни требаат да добиеме победник.
512 е поскромна бројка![]()
Како и да е 1024 е преголема бројка.
Во предлозите има секакви песни. Ваљда не мислите и Слаткаристики и слични ср... да ставите во изборов.
.![]()
A oти шо и фали пример на песнава?