Darling
High Value
Знаеш ли која глупост ја кажа моментално???
Time never dies е ИНСТРУМЕНТАЛКА!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знаеш ли која глупост ја кажа моментално???
Time never dies е ИНСТРУМЕНТАЛКА!
Не ми прави фејспалм, кажи ми што е ако не е инструменталка?
DaniBMW
ЕДИТ: од 171 до 175 треба да се заменат местата со изведувачи и наслов на песна Morgan Freeman на пример
Овде куцај, не директно каде што се сите предлози. https://docs.google.com/forms/d/1SZKbAp0TFikeecLeJaOvaQ-LJfI-eD0SD-93jcCVNys/viewform Таму не можеш, немаш привилегии, нормално, можеш да избришеш ако не ти се свиѓа некоја.е навистина сум труба, .... кликам ко што кажа златки али ..... не се куца таму ништо.
сашо гигов гиш- самовилска свадба
Ставете го Тоше, чим е Македонски избор нека победи најдобрата песна. Македонски избор без на Тоше песните е бесмислен. Од Тоше сите песни ги додавам, кој е дежурен нека ги стави.
Предлог: покрај секоја песна да се стави и нејзин жанр. На пример рап, поп, диско (или слично), за да може да се споредува. На тој начин би се споредиле, на пример САФ и ДНК како рап, Тоше и Каролина како поп (поправете ме ако има посебен жанр за тој вид музика), Синтезис и, да речеме, Баклава за етно или слично.
Ставете го Тоше, чим е Македонски избор нека победи најдобрата песна. Македонски избор без на Тоше песните е бесмислен. Од Тоше сите песни ги додавам, кој е дежурен нека ги стави.
Предлог: покрај секоја песна да се стави и нејзин жанр. На пример рап, поп, диско (или слично), за да може да се споредува. На тој начин би се споредиле, на пример САФ и ДНК како рап, Тоше и Каролина како поп (поправете ме ако има посебен жанр за тој вид музика), Синтезис и, да речеме, Баклава за етно или слично.