Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Па не знам дали ќе се сложиш ама имаше малце фалшови???
Мене неговата изведба ме воодушеви и ме наежи... Немаше ниеден фалш, со емоции ја изведе... Мене ми е прекрасен... преубаво пее!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па не знам дали ќе се сложиш ама имаше малце фалшови???
И Виктор ги битбоксуе сликиве, па оваа му се топи ко путер.Што да изусти? Па сака дечково да ги испее сликите,а не да ги коментира.
Е навистина незнам како ви се допаѓа овој.
Не знам што е вечерва со Калиопи, многу е нервозна. Одеднаш сака да каже се што и смета. Но во право е за тоа што некои се однесуваат толку дигнато позади сцена како што тоа го прави Христијан. Коментарот за него и беше супер.
Најубаво ми испеа Бети.
Бендот си свири топ и микрофонот верувам дека е добар него што неможат да викнат да се слушнат тоа е проблем на такмичарите им трепери гласот сепак се сеуште аматери нели?Иначе вечерас до сега скоро сите се тапа !овој виктор го форсира жириво се гледа бил ист трајчо манев абе седи !Лесно е да зборувате од пред компјутер,а не знаете колку е тешко да се појавите на сцена пред не знам колку луѓе,да ве гледа цела Македонија и да ве оценува стручно жири.
Е сега кога сме кај тоа ''стручно''дискутабилно е,али ајде да не хејтам и јас сега.Оваа кравава Калиопи некако многу се занесува и не ми се вклопува со целиов концепт.Боље Ружица од Ареа да беше во средина со Игор и Тони одколку оваа љопава.
Бе
Иначе само мене ми се чини дека преносов е тиња вечерва и дека повеќе музиката се слуша одколку вокалот и пеењето?
Што му плеснала на Кристијан? Треба некој да му плесне на тоа дете, да го спушти на земја малце.
Еве им го Виктор4е на петтоодделенките![]()
Виктор е супер. Дефинитивно идолот.