Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па не знам дали ќе се сложиш ама имаше малце фалшови???

Мене неговата изведба ме воодушеви и ме наежи... Немаше ниеден фалш, со емоции ја изведе... Мене ми е прекрасен... преубаво пее!

Што да изусти? Па сака дечково да ги испее сликите,а не да ги коментира.
Е навистина незнам како ви се допаѓа овој.
И Виктор ги битбоксуе сликиве, па оваа му се топи ко путер.

Мојата песна Викторе, немој да ја пееш, ке ја промашиш. Немам слушнато подобра изведба од оригиналот. :nenene:

Не знам што е вечерва со Калиопи, многу е нервозна. Одеднаш сака да каже се што и смета. Но во право е за тоа што некои се однесуваат толку дигнато позади сцена како што тоа го прави Христијан. Коментарот за него и беше супер.
Најубаво ми испеа Бети.

Што му плеснала на Кристијан? Треба некој да му плесне на тоа дете, да го спушти на земја малце.

Лесно е да зборувате од пред компјутер,а не знаете колку е тешко да се појавите на сцена пред не знам колку луѓе,да ве гледа цела Македонија и да ве оценува стручно жири.
Е сега кога сме кај тоа ''стручно''дискутабилно е,али ајде да не хејтам и јас сега.Оваа кравава Калиопи некако многу се занесува и не ми се вклопува со целиов концепт.Боље Ружица од Ареа да беше во средина со Игор и Тони одколку оваа љопава.
Бе
Иначе само мене ми се чини дека преносов е тиња вечерва и дека повеќе музиката се слуша одколку вокалот и пеењето?
Бендот си свири топ и микрофонот верувам дека е добар него што неможат да викнат да се слушнат тоа е проблем на такмичарите им трепери гласот сепак се сеуште аматери нели?Иначе вечерас до сега скоро сите се тапа !овој виктор го форсира жириво се гледа бил ист трајчо манев абе седи !

Што му плеснала на Кристијан? Треба некој да му плесне на тоа дете, да го спушти на земја малце.

+132315321

Ќе излезат некад малце поголеми ФАНОВИ од тие што излегоа за Христијан и Виктор?
Срамота!

За пеењето не коментирам за никого. Не сум доволно компетентен.

Баталете цела вечер и пеење на кандидатите реченицата на Игор Џамбазов „татко ти многу се потрудил кога те правел“ е EPIC WINNING!!! :pos:

Еве им го Виктор4е на петтоодделенките :vozbud:

Виктор е супер. Дефинитивно идолот.

Ивица, Нико и Виктор испеаа одлично. Од женските ми се допадна таа втората што испеаа. :smir:

А овој Кико убаво го средија ... :toe:

Оваа Јана треба да најде песна со која мооже да распали,има глас,ама...

Слабо, слабо англискиот, слабо!

Ајде Мики,ајде Велешани не бидете евреи пуштете една смс :)

ЕВЕ ОВА СЕ ВИКА ПЕЕЊЕ!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom