Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
реално скоро сите машки ми изгледаат малце занесени, особено кико и викторче, нико ми е онака грда фаца, и 100 % сум сигурен дека нема да победи ама барем ги јади за поручек останативе на вокал :)

Лесно е да зборувате од пред компјутер,а не знаете колку е тешко да се појавите на сцена пред не знам колку луѓе,да ве гледа цела Македонија и да ве оценува стручно жири.
Е сега кога сме кај тоа ''стручно''дискутабилно е,али ајде да не хејтам и јас сега.Оваа кравава Калиопи некако многу се занесува и не ми се вклопува со целиов концепт.Боље Ружица од Ареа да беше во средина со Игор и Тони одколку оваа љопава.

Иначе само мене ми се чини дека преносов е тиња вечерва и дека повеќе музиката се слуша одколку вокалот и пеењето?

И оваа Јуле испеа крш.
Стварно вечерва излегов хејтер.:) Сега мац>)) ќе дојде да не искара за хејтањето.:wink:

ееее ја исфалија јуле, што е до мене ич не ми испеа убаво

Испаѓа дека не хејтаме, туку сме само реални.
Промашена вечер!

Еве што сум рекол јас одаааамна.

Па ја заборавивте нашата најголема....

1F28EBD8F3A5024EBAC219B255C2EC0C.jpg

Калиопи!

Ах женава напнува со што и да направи. Добро е. Сфативме дека ја сакаш Македонија, дека си хуманитарка, дека ги сакаш македонците, децата and everything nice. Мораш ли тоа секаде да го кажуваш?!?!?!!!!!!

Исто и се важи.

Иначе само мене ми се чини дека преносов е тиња вечерва и дека повеќе музиката се слуша одколку вокалот и пеењето?
И јас го приметив тоа ама глеам никој не пишува па мислев до мене е. Тапа е звуков не се слуша убаво кога пеат.

Треба велија да се врати за да биде боље звукот :baeh::vozbud: шала на страна до сеа сите одпеаа лошо (зборам за оваа вечер) :salut:

Калиопи се отепа од критикување за стилистите. Што пак стилистите (???) тие ли се пријавени за идол? Ако толку не чинат дај сменете ги, плус и не се професионалци, а студенти логично е дека ќе прават грешки.

Тони од кога стана експерт за дикција? Само тоа го бае... преку диков.

Според мене Иво, Нико, Бети и Биљана растурија денес...

У споредба со облакањата од минатите изданија, овие самите што си ги бирале облеките многу подобар избор направиле. Знам дека и изгледот е до некаде важен ама го претеруваат. Калиопи збори за изглед а до нејзе седи печурката од Супер Марио (Тони со капата).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom