Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Калиопи, Y U NO зачепиш веќе?

Нико :cuc:

Калиопи вечерва е опасна, на сите им најде замерки... не е како до сега што беше па само да ги фали.:salut:

Калиопи вечерва е опасна, на сите им најде замерки... не е како до сега што беше па само да ги фали.:salut:
И треба малце критики иначе за што ми седнале како жири нели,се согласувам.

Уф колку сакам да не помине, ептен влегол во филм. Фалшови летаат.

Мислам дека жирито малце ми потфрлува????

Жирито си ги фалат само оние што ги сакаат... Нико беше прекрасен, не знам што им требаше муабетов!

И мене ме иритира Нико. Многу се занесува :)
Многу хејтам вечерва, али тое :)

Жирито си ги фалат само оние што ги сакаат... Нико беше прекрасен, не знам што им требаше муабетов!
Па не знам дали ќе се сложиш ама имаше малце фалшови???

Не знам што е вечерва со Калиопи, многу е нервозна. Одеднаш сака да каже се што и смета. Но во право е за тоа што некои се однесуваат толку дигнато позади сцена како што тоа го прави Христијан. Коментарот за него и беше супер.
Најубаво ми испеа Бети.

If you've got it, flaunt it.

Ама да не се претерува во секој случај. Се согласувам со Игор, Нико уште не ја преминал границата, и не станал арогантен.
За разлика од Кикувчено, кој мислам дека се преценува.

За Нико Зборувам. На Бети може да и се поклони за музички способности,глас,интонација и контрола. Тоа е за мене беспрекорен глас на кој му треба вежбање да стане идеален.
Овој ми е жив промашај во идол,сите песни ги пее во опера стил,бидејќи само и тоа го знае.А што е најжално и оние што пеат опери мислат дека е далеку од одлично.

Сите се тапа.* Ако веќе хејтате луѓе, хејтате како што треба. :)

*Исто како хуморот на wot.

За сите што го сакаат Кико ( посебно девојките ) , да го знаевте во живо, и од многу порано, ко јас, незнам дали ќе го сакавте како што го сакате сега.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom