Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не е. Ич криво да не ти е. Пари за това л*јно не се дават.Абе тој Каде се парите добар филм е, зошто сакав да го гледам во кино ама баталив не знам зошто.(мрднат човек)
Последна вест што прочитав е дека ќе го издадат на ДВД за територијата на Србија во првиот квартал од 2016 г. Значи ќе се стрпиме најмалку уште 6 месеци.Do balcak izleze li da se kupi ?
А Трето полувреме ќе го има ли на ДВД да се купи во Македонија ? Знам го има на торенти ама би сакал да го имам дома ДВД со опаковка убаво среден.Последна вест што прочитав е дека ќе го издадат на ДВД за територијата на Србија во првиот квартал од 2016 г. Значи ќе се стрпиме најмалку уште 6 месеци.[
Е не знам, питај режисеров, продуцентската куќа и слично.А Трето полувреме ќе го има ли на ДВД да се купи во Македонија ? Знам го има на торенти ама би сакал да го имам дома ДВД со опаковка убаво среден.
Пред неколку години имаше колку толку македонски филмови на ДВД да се купат по трафикиве било со весник било да е само ДВД филмот, а сега нема ништо од филмови да се купи низ овие помаливе градови. Мора да се иде во Скопје и ќе потрошиш повеќе од што е ДВД филмот.
Иди регистрирај се на trackermk.com и прашај таму може ќе ти најдат торент со сите епизоди.Да прашам само за Салон Хармони, го загледав на Јутјуб го има до 10та епизода, некој да ми каже го има ли целосно или е само 10епизоди?