Македонски филмови

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
5AkzVPP.jpg

Наредната недела и во Прилеп е чудово. Сите ми се гледани, али ќе ја носам женскава на тетовирање и среќна нова да ги погледне. 50 денари е карта кај нас :P

ете могучност за вас што не сте ги погледнале.
Туку пратете ја програмата на Наша тв. Во текот на неделата даваат по 3, 4 македонски филмови.

Неделава на репертоар се:
Сабота
18.00 Најдолгиот пат

Вторник
17.30 Фросина
21.40 До победата и по неа

Среда
20.15 Црвениот коњ
23.30 Пресуда

Наредната недела и во Прилеп е чудово. Сите ми се гледани, али ќе ја носам женскава на тетовирање и среќна нова да ги погледне. 50 денари е карта кај нас :P

Ostaj cenata na kartata, ja planirav za site da zemam zaedno x2. Ama pazi..
Vcera na screeningot bevme samo ja I zenska mi. Potpolno sami. Dvajca. :D

Se nadevam nema da ukinat prikazuvanjeto radi nemanje zainteresiranost od lugeto.
Bas sakav da gi izgledam, kolku tolku po nekoj standard. Snimkite od 700mb se epten ocaj a I retko se naogaat za po doma.

Inaku mi se dopadna Hi Fi dosta. Mozebi bi mu dal drug kraj po moj merak za da mi e odlicen, ama sepak.. (y)

Ostaj cenata na kartata, ja planirav za site da zemam zaedno x2. Ama pazi..
Vcera na screeningot bevme samo ja I zenska mi. Potpolno sami. Dvajca. :D

Se nadevam nema da ukinat prikazuvanjeto radi nemanje zainteresiranost od lugeto.
Bas sakav da gi izgledam, kolku tolku po nekoj standard. Snimkite od 700mb se epten ocaj a I retko se naogaat za po doma.

Inaku mi se dopadna Hi Fi dosta. Mozebi bi mu dal drug kraj po moj merak za da mi e odlicen, ama sepak.. (y)
Кога даваат филм мора да го пуштат минимум еднаш, а овие ги даваат само еднаш така што не смеат да не го пуштат :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Koga e tetovirajne?

Чекајте малце, @wot ова настанов во Струмица е од плакатот или Скопје во Кинотека?

Филмот ,,Три дена во септември“ можете да го гледате во кината Cineplexx во Скопје и во следните градови:

1.Центар за култура Охрид - од 14 до 20 ноември;
2.Центар за култура во Неготино - од 16 до 22 ноември;
3.Центар за култура во Кичево - од 17 до 18 ноември;
4.Центар за култура во Делчево - од 18 до 23 ноември;
5.Мултимедијалниот центар при УГД Штип - од 18 до 20 ноември;
6.Центар за култура Стуга - од 20 до 22 ноември;
7.Центар за култура во Дебар - од 24 до 27 ноември;
8.Центар за култура во Крива Паланка - на 24 ноември;
9.Центар за култура во Прилеп - од 24 до 29 ноември;
10.Центар за култура во Тетово - од 29 ноември до 5 декември.

Нек стои ова тука. :icon_mrgr:

Univerzumot nejke da gledam makedonski filmovi, upm. :D

Preeska go gledav Prevrteno. Ste go precenile malku...
Барај им на фб да го даваат натаму. За Превртено или го обожаваш или ти е просек. Трето нема. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom