Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја би трампал 2 порази од Гибралтар за две победи од по 3:0 со бугарија, или па макар една со гол у 90та како против жабарите.Само утре да не изгубиме, после ако сека нека не` наполни Гибралтар 5:0***
***- автокефално емотиконче
Штета химната нема да екне у сред софија, Гоце Делчев, Питу Гули, Даме Груев, САНДАНСКИ!Утре треба да изиграме паметно. Да ги пуштиме гањовци да се залетаат, као што немаат мозок и на контри да ги утепаме. Само мирно и сталожено да се почне, да не направиме само некоја глупава грешка. Мотив и желба за играње против овие не смее да фали, напротив треба 200% од себе да дадат против копилињава.
Ќе си ја пејат играчите.Штета химната нема да екне у сред софија, Гоце Делчев, Питу Гули, Даме Груев, САНДАНСКИ!
Ќе ги натртиме бе кај знае бугарин да игра фудбал
Бербатов лепотане извини.
Каков бе политички скандал немај гајле. Нормално е секој да се сили пред утакмица овака онака ќе биде.Дечки, ово е само фудбал. Не е политика. Роден сум во Петрич и е гнасно да слушам вакви глупости от живковисти бугари и србизирани македонци. Во по-добра форма сте, евалла, нас не ни бива. Лоптата е от женски род и да победи по-добриот. Наи-лошото е ваква утакмица да доведе до политички скандал. И при нас има улави и при вас. А футбалот е празник. Аз саках утакмицата да се играше во Благоевград. Голем Празник ке беше.
Елмас ќе ја грмне и гол ќе им лупне, дека тоа они не сакаат да изгубат или од Македонија или Турција. Замисли тек што ќе биде Елмас гол кога би им дал.Штета химната нема да екне у сред софија, Гоце Делчев, Питу Гули, Даме Груев, САНДАНСКИ!
Утре тој од Велес ќе те ебаваАјде, ајде. Стоичков е никој. Берба е кажал кој е и каков е. Не тропајте зелени. Седнали сме малите да си го мерим. Утре кои и да победи ке ми е кеф. Еден пат ке ебавам брачедо од Плевен, друг пат брачедот од Велес. Наздраве момци.