Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа за химната се роди од времето кога Тамара ја утна и простите фејсбук маси забегаа со теории на заговор. Никој од бугариве не се замарал со химната наша.
Точно. Химната никогаш не ни била скратена. Се изведува само со музика, 2 строфи (последната, трета, секогаш е скратена, поточно). Инаку - не ни смеат да ја скратат.

Овој Србинот на Арена цело време Северна, Хрватот на СК1 не поштува Македонија вика цело време. Нека му каже некој дека е затемнета програмата кај нас, нека не се мачи.

Едно небитно прашање. Нели Трајковски беше заменик капитен?

Дај бе пишете им на Арена на фб, јас им пишав. Куров ми го отече со северна коментаторов.

Да си некоја неподаничка и непичкарска земја со барем малце муда и став па да ги организираш навивачкиве групи и да ги испратиш на трибини да згрмат уште повеќе, да ги измочаме смрдлививе цигани у тоа нивната дупка.

Секоја почит и чест за луѓево што се на трибина моментално што ечат и ги надвикуваат глупите домаќини.

Е пак да се дриблат они, до сега од нашите 0 тимска игра, се глупират на дриблинзи и глупи шутеви.

Елмас изгубен случај.
Нападов е 2 класи под средниот ред. Нз како би дале гол. Рана.

Бугаров на линкот што го остави некој тука пред 1-2 страни, цело време Македонија не вика :D Македонија и Македонците сме цело време

Ајде одма гол примивме

Абе..ви делуваат малку поќе изгубени?

Бугаров на линкот што го остави некој тука пред 1-2 страни, цело време Македонија не вика :D Македонија и Македонците сме цело време
Подобрување од Србите умрени, браво и за Хрватот на СК1, јас таму гледам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom