Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Само утре да не изгубиме, после ако сека нека не` наполни Гибралтар 5:0 :popce:***

***:popce: - автокефално емотиконче

Значи на хрватската СК1 ќе ја даваат и на Арена 2 Премиум.

Дечките нека изгинат утре и да дадат се од себе да се оствари една лесна победа на гости.

Само утре да не изгубиме, после ако сека нека не` наполни Гибралтар 5:0 :popce:***

***:popce: - автокефално емотиконче
Ја би трампал 2 порази од Гибралтар за две победи од по 3:0 со бугарија, или па макар една со гол у 90та како против жабарите.

Ќе ги натртиме бе кај знае бугарин да игра фудбал
Бербатов лепотане извини.

Утре треба да изиграме паметно. Да ги пуштиме гањовци да се залетаат, као што немаат мозок и на контри да ги утепаме. Само мирно и сталожено да се почне, да не направиме само некоја глупава грешка. Мотив и желба за играње против овие не смее да фали, напротив треба 200% од себе да дадат против копилињава.

Утре треба да изиграме паметно. Да ги пуштиме гањовци да се залетаат, као што немаат мозок и на контри да ги утепаме. Само мирно и сталожено да се почне, да не направиме само некоја глупава грешка. Мотив и желба за играње против овие не смее да фали, напротив треба 200% од себе да дадат против копилињава.
Штета химната нема да екне у сред софија, Гоце Делчев, Питу Гули, Даме Груев, САНДАНСКИ!

Ќе ги натртиме бе кај знае бугарин да игра фудбал
Бербатов лепотане извини.

Не греши душа , Бербатов е наш чоек од Пиринска Македонија . Незнам дали ти е познато дека како младинец , татко му го има однесено на проба во Вардар , бидејќи сакал да игра во македонски клуб . Е сега дека тогашните "стручњаци" во Вардар го одбиле како неталентиран е друга работа . Да го примеле можи ќе заиграл за Македонија а не за Татарстан .

Дечки, ово е само фудбал. Не е политика. Роден сум во Петрич и е гнасно да слушам вакви глупости от живковисти бугари и србизирани македонци. Во по-добра форма сте, евалла, нас не ни бива. Лоптата е от женски род и да победи по-добриот. Наи-лошото е ваква утакмица да доведе до политички скандал. И при нас има улави и при вас. А футбалот е празник. Аз саках утакмицата да се играше во Благоевград. Голем Празник ке беше.
Каков бе политички скандал немај гајле. Нормално е секој да се сили пред утакмица овака онака ќе биде.
Затоа е спортот да навиваме.

Штета химната нема да екне у сред софија, Гоце Делчев, Питу Гули, Даме Груев, САНДАНСКИ!
Елмас ќе ја грмне и гол ќе им лупне, дека тоа они не сакаат да изгубат или од Македонија или Турција. Замисли тек што ќе биде Елмас гол кога би им дал.

Ајде, ајде. Стоичков е никој. Берба е кажал кој е и каков е. Не тропајте зелени. Седнали сме малите да си го мерим. Утре кои и да победи ке ми е кеф. Еден пат ке ебавам брачедо од Плевен, друг пат брачедот од Велес. Наздраве момци.
Утре тој од Велес ќе те ебава :vozbud:
Како е кај вас има некој набој за утакмицава или слабо?

На реваншот химната обавезно да ја пее Тамара Тодевска ... :vozbud:а може и утре ... :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom