Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
И без Ракип, 3 пати по ред одбива повик овај
Него го заборавив, по се изгледа дека не ни игра за нас во последно време. :icon_lol:

Ме интересира кој ќе игра на позицијата на Стефан Ристовски. Ашковски?

И без Ракип, 3 пати по ред одбива повик овај
Вчера имаше Куп меч .... Башка тренеров на Малме пречел да се пушти,оти неодамна беше повреден . Моментално е у тек лигата у Шведска
Автоматски споено мислење:

Него го заборавив, по се изгледа дека не ни игра за нас во последно време. :icon_lol:

Интересно,Алиоски ја би го играл,неколку пати на таа страна,Џани има убави игри покажано,оти е левак ,за контри.Жута одлично би покрил исто . Ама не повикан .

Едно татарче Крастев изјавил дека би било смешно да се плашат од репрезентации од Македонија и Грузија. Типичен комплекс татарски уште со давањево на изјавава. Нашиве да стегнат зуби и да ги растртат у сред село.

Ќе биде доста тешко без нив според мене. Играме против Бугарија, од коа најмалце сакам пораз да претрпиме поради сите срања со нив што ни се случуват во последно време, се надевам ќе бидат и играчите мотивирани да ги изгазиме нив, а и играме против Грузија, сигурно ќе гризат јако тиа, сакат одмазда за Европското што ги поразиме.

Може да игра и Кире Ристевски и Ашковски. Како и да е не би требало да биде проблем отсуството на капитенот.
На останатите позиции сме добро покриени.
Според моменталната форма и играчите што ги имаме би требало лесно да ги добиеме бугарите.

Ќе биде доста тешко без нив според мене. Играме против Бугарија, од коа најмалце сакам пораз да претрпиме поради сите срања со нив што ни се случуват во последно време, се надевам ќе бидат и играчите мотивирани да ги изгазиме нив, а и играме против Грузија, сигурно ќе гризат јако тиа, сакат одмазда за Европското што ги поразиме.
Абе и со Гибралтар ќе биде заебано, тие ретко победуваат и ќе бидат многу мотивирани :pos:
Реално сме фаворити во оваа група и верувам дека ако играме дисциплинирано ќе бидеме први.

Чекај сега, ако победиме на пример 1:2, се рачуна дека заеднички сме дале 3 гола или како иде тоа со Бугарите? :pos:
Тие ко што си присвојуваат се, и 5:0 да ги наполниме, можат да викаат дека тие ги дале головите, дека нивни се. Дека и ние нели Бугари сме биле, па играат сами против себе. :tapp:

Тие ко што си присвојуваат се, и 5:0 да ги наполниме, можат да викаат дека тие ги дале головите, дека нивни се. Дека и ние нели Бугари сме биле, па играат сами против себе. :tapp:
Според нивната логика ние сме нивната Б репрезентација. Логика нула со оглед дека Б репрезентацијата треба да е послаба од А, ама кај пак кај нив логика бараме.

Прегледај го приврзокот 334086Прегледај го приврзокот 334087

може нема на мрт пренос, ама ќе не има и на ск и на арена :icon_mrgr:

СК ќе затемни :)

Инаку еден проблем кој се наметнува е тоа што СК ги откупи правата за Хрватска и Словенија за Лигата на нации, а Арена ги откупи за Македонија, Србија, БиХ и Црна Гора. Ние тука ги гледаме хрватските СК и во иднина или ќе мора да ги вратат српските СК или ќе имаме затемнување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom