Него го заборавив, по се изгледа дека не ни игра за нас во последно време.И без Ракип, 3 пати по ред одбива повик овај

Ме интересира кој ќе игра на позицијата на Стефан Ристовски. Ашковски?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Него го заборавив, по се изгледа дека не ни игра за нас во последно време.И без Ракип, 3 пати по ред одбива повик овај
Вчера имаше Куп меч .... Башка тренеров на Малме пречел да се пушти,оти неодамна беше повреден . Моментално е у тек лигата у ШведскаИ без Ракип, 3 пати по ред одбива повик овај
Интересно,Алиоски ја би го играл,неколку пати на таа страна,Џани има убави игри покажано,оти е левак ,за контри.Жута одлично би покрил исто . Ама не повикан .Него го заборавив, по се изгледа дека не ни игра за нас во последно време.
Може да игра и Кире Ристевски и Ашковски. Како и да е не би требало да биде проблем отсуството на капитенот.Него го заборавив, по се изгледа дека не ни игра за нас во последно време.
Абе и со Гибралтар ќе биде заебано, тие ретко победуваат и ќе бидат многу мотивираниЌе биде доста тешко без нив според мене. Играме против Бугарија, од коа најмалце сакам пораз да претрпиме поради сите срања со нив што ни се случуват во последно време, се надевам ќе бидат и играчите мотивирани да ги изгазиме нив, а и играме против Грузија, сигурно ќе гризат јако тиа, сакат одмазда за Европското што ги поразиме.
Тие ко што си присвојуваат се, и 5:0 да ги наполниме, можат да викаат дека тие ги дале головите, дека нивни се. Дека и ние нели Бугари сме биле, па играат сами против себе.Чекај сега, ако победиме на пример 1:2, се рачуна дека заеднички сме дале 3 гола или како иде тоа со Бугарите?![]()
Според нивната логика ние сме нивната Б репрезентација. Логика нула со оглед дека Б репрезентацијата треба да е послаба од А, ама кај пак кај нив логика бараме.Тие ко што си присвојуваат се, и 5:0 да ги наполниме, можат да викаат дека тие ги дале головите, дека нивни се. Дека и ние нели Бугари сме биле, па играат сами против себе.![]()
Прегледај го приврзокот 334086Прегледај го приврзокот 334087
може нема на мрт пренос, ама ќе не има и на ск и на арена![]()
Прегледај го приврзокот 334086Прегледај го приврзокот 334087
може нема на мрт пренос, ама ќе не има и на ск и на арена![]()
Правилен избор.МРТВ за време на утакмицата ќе дава ? реприза на филмот THE THIRD HALF
https://www.youtube.com/watch?v=MZBB1D5enCg