Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Еден народ ќе не прават со шќипериа да им ебам мамето продадено.

Само не и ми е јасно што куртон треба да си на секоја фб статија да коментираш како дресовите биле одлични. Ебати куртонот наречен Влатко Малоумовски Кусокуровски.

Освојуваме 4. место како кошаркарите во Литванија, и тие имаа трула вишња / цигла боја дресови таму... :angel:

Ги пече уште јако излеа што им го избацивме Косово од надежите за ЕП па пробуваат да не понижат . Нека пушат онакво и Сејдини и цела таа терористичка банда .

Не смее да има ништо македонско во дресовите, намерно вака направија пред европското. Ебате анти македонската влада.

Ни бои, ни знаме, ништо нема македонско.

Он ќерка му си ја даде за остров, а не пак Македонија.

Бордо! Бордо боја ми е најмила... така идеше песната на Ристо Самарџиев? :mad:

Немојте сеа така. Нашата Земја е мултикултурно општество и не може туку така сонциња монциња да се занесувате. Сите граѓани на Нашата Земја треба да се идентификуваат со новиот дрес.

Да ти се одмили и европско и се. Шо кој шипак се пласираа, ќути пукни туе играј со Гибралтар и Андора.

Не знам мене многу поголем проблем ми е што факинг Буњаку е главен за карти у споредба со дресов, ме плаши да не прават срања и провокации
Лажна вест било, излезе демант и од Владава и од него.
Инаку многу ми би било ќеф да излезат со дресовиве со сонцето ако имаат можност нашиве. Се гледа дека и тие не ги сакаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom