dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.366
За првиот дрес на Македонија збореше, така да ваљда имплицираше он за нешто такво за првиот дрес на Германија, а не за вториот или третиот.... ваљда.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За првиот дрес на Македонија збореше, така да ваљда имплицираше он за нешто такво за првиот дрес на Германија, а не за вториот или третиот.... ваљда.
Хммм интересно. Ова одма друго е а?Не е подобар од досегашниот, некако пингпонгарски ми изгледа, ама нема споредба со трула вишња и крадениот рис.
Прегледај го приврзокот 296604
Не е подобар од досегашниот, некако пингпонгарски ми изгледа, ама нема споредба со трула вишња и крадениот рис.
Прегледај го приврзокот 296604
Веќе се смени нешто ? Или е некој стар дизајн на кој не се сеќавам јас ?
Германците низ историјата имаат играно во зелена нијанса. На светското 74та ако не се лажам.
Абе и Вардар играше во Црвено Бела боја, поентата е друго во случајов, да беше 2005 некое понормално време немаше олку бура да се створи околу ситуацијава, ама во ваква ситуација ко шо пишав претходно дури и на најмали детаљи пажња треба.Германците низ историјата имаат играно во зелена нијанса. На светското 74та ако не се лажам.
Ова е првиот дизајн откако ги земаа Јако, после Пума, пред тој со сонцетоВеќе се смени нешто ? Или е некој стар дизајн на кој не се сеќавам јас ?
Ќе ги боли ќе ги боли, и ФФМ мора да мисли на продажбиНе верувам дека нешто ќе се смени
Нив уво не ги боли...
Дај боже да е така, се надевам мислењето на Пандев ќе делува, ме чуди зошто не беше поддржан од соиграчите како што беше поддржуван претходно за премиите и др.Ќе ги боли ќе ги боли, и ФФМ мора да мисли на продажби
Не за џабе Пандев делува, мора да го сменат или во најмала рака ПОДОБРАТ срањево.
Доволно е само бојата да ја вратат и рисот убаво да го појачаат. Дали со некоја подискретна сива/сребрена боја или пак по можност со некоја убава жолта/златна.Ќе ги боли ќе ги боли, и ФФМ мора да мисли на продажби
Не за џабе Пандев делува, мора да го сменат или во најмала рака ПОДОБРАТ срањево.