Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.016
- Поени од реакции
- 61.907
Овие што сакаат да купат дрес ми се најнејасни.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Abe Interista,ne rekov deka sakam da kupam dres.Ironicno pisav,ne mi e jasno pustanjeto na dres 2 nedeli pred prvenstvo.Koga ke uspee distribucijata,prodazbata.Овие што сакаат да купат дрес ми се најнејасни.
Ајде, не дека ќе сменат нешто ама да им ставиме до знаење дека се џубриња:
Не сум јас креатор на петицијата, да нема недоразбирања. Го видов линкот на твитер и го шернав.Потшишано + донирано за зголемена јавна циркулација
На голем број од населението не му е јасно дека Македонските дизајн и маркетинг агенции не знаат да дизајнираат сами и користат готови вектори и илустрации од shutterstock и слични сајтови и тоа ја плаќаат најевтината лиценца а одат на масовна репродукција...Прегледај го приврзокот 296526
Според мене немаше потреба од нов дрес, но барем боите да ги погодиле ќе изгледаше солидно...
И плус голема срамота што земале слика од интернет место сами да го дизајнираат рисот
Гостинскиот дрес не ми е баш лош тбх, можеле бојата на рисот убаво да ја направат повеќе да се познава.Прегледај го приврзокот 296512Прегледај го приврзокот 296513Прегледај го приврзокот 296514
Автоматски споено мислење:
Брука!
Од кога кај нас црно и портокалово се сметаат за национални бои ?
Црни и ракометариве имаа на Светско...
Иста апликација имаа тетратките што ги купував во осмо и деветто одделение.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Секоја чест за снаодливиот кој си земал пара, правејќи ништо повеќе од let's google.![]()
![]()
Ајде, не дека ќе сменат нешто ама да им ставиме до знаење дека се џубриња: