Џ
Џонтра Волта
Гостин
Абе мајмун не ми се праи као да си од Брисел да не ти ебам пичката мајчина забулена!!!!!!!!!!!!Me iznenadivte vecerva , dobra utakmica na Makedonija .
p.s. bravo Arci
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе мајмун не ми се праи као да си од Брисел да не ти ебам пичката мајчина забулена!!!!!!!!!!!!Me iznenadivte vecerva , dobra utakmica na Makedonija .
p.s. bravo Arci
![]()
Не знам што е смешното, кога и двајцата за своите клубови играат во одлична голгетерска форма.oН сакал изненадување да им напраи на словенците со стојков и велковски....![]()
Добар беше во воздушните дуели.Kostovski na nivo vcera.
Шиков си е добар ,солиден вчера беше ,доста топки сопре , додека Мојсов како мува без глава беше , колку само очаен беше потегот кога примивме втор гол , му влегува топка , ја гледа ,се клиза,се што требаше Словакот е да ја тапне ,ни заморче од мускул да користи . Мојсов од сега сигурен сум дека ја загуби позицијата во А селекција. Бошко одлично се изјасно , тие што во одбрана играа без самодоверба,крај на песната . Одам на млади сили од сега. Барем му дојде памет на глава . Но, се плашам од уште едно нешто. Некако не се воиграни играчите се гледа, им ги пратам тренинзите,не ги тера да играат меѓу себе како Чеде . Чеде на секој ебен тренинг ги тераше меѓу себе да играат,да се запознаат кој како игра и се позиционира,па скоро и бенефит имаше од тоа ,барем голови дававме . Со Бошко сеа е просек 4 дадени,10 примени, што е многу во одбраната . Примаме по 2,5 гола од натпреварНе знам што е смешното, кога и двајцата за своите клубови играат во одлична голгетерска форма.
Одбраната е ужас, ај за бековите ќе кажеш млади се, ќе учат од грешки ама копитана Мојсов и Шиков се срам за гледање.
Прогноза ; 0 до 2 гола.
Македонија 0 - 2 Словачка
Македонија 1 - 0 Словачка
Такви енергии добивам од Ѕевс, така вели.
Абе мајмун не ми се праи као да си од Брисел да не ти ебам пичката мајчина забулена!!!!!!!!!!!!
Фала чичо Ѕевс.
Инаку, Абдурахими е бомбоњера играч дефинитивно предводник на тимот, ме изненади Трајковски тек ќе се докажува заедно со Абдурахими како дуо. Бабунски мора да е стандарден а не замена.
Новевски (мада ќе оди пензија) и Попов недостасуваат тоа се гледа од Јупитер.
Пандев мислам дека сеуште може да помогне за разлика од ботовите Велковски, Стојков, Ивановски, Јахович...
Мојсов, Адеми, Алиовски... абе земи некој од општинска лига.
Нека проба со Робер Попов (стар но дефинитивно покорисен од ботовите погоре), Даниел Аврамовски (Црвена Ѕвезда, 19 год, среден ред), Ѓоко Зајков (Рен, 19 год. стопер), Дејан Илиев (Арсенал U - 21, 19 год. GK), Дориан Бабунски..
Мислам дури и Горан Славковски по ефективен во нападот ќе биде...
Алексндар Качаниклич ни го лапна Шведска кога сме ботови.
Играчи не се развиваат во репрезентација, се развиваат во клубовите. Од репрезентација може само да се продадат, како што и се правеше во минатото, и како и сега делумно што се прави. Не ни треба таква репрезентација, нека се докаже во клубот па нека му се дава шанса во репрезентација. Единствено ако немаме некој стандарден играч тогаш, местото на Пачовски не треба да биде доведено во прашање, во другите делови од теренот и те како може да се експериментира.Веројатно мислиш на Горан Попов, Роберт игра во некоја 3та Швајцарска лига и одамна не е баш "професионален" фудбалер.
А Славковски веќе воопшто не е фудбалер, колку што знам се откажа.
За Дејан Илиев и јас сум да му се даде шанса, не дека Пачовски брани лошо, ама кога веќе немаме некои шанси за нешто повеќе од вообичаено нека им се даде шанса на тие малку таленти што ги имаме, нека се развијат за понатаму. Исто важи и за овие другите што ги спомна.
Играчи не се развиваат во репрезентација, се развиваат во клубовите. Од репрезентација може само да се продадат, како што и се правеше во минатото, и како и сега делумно што се прави. Не ни треба таква репрезентација, нека се докаже во клубот па нека му се дава шанса во репрезентација. Единствено ако немаме некој стандарден играч тогаш, местото на Пачовски не треба да биде доведено во прашање, во другите делови од теренот и те како може да се експериментира.