Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Добар посед,подобри во шутеви,а на крај дилдо одбрана као со Чеде,а пак агресивност,зеро нишо,Хамшик си поминуе без отпор.

Искрено неможам да верувам дека не постои подобар лев бек за во репрезентација од овој Алиоски. Не дека е тој крив, толку знае, ама како бе неможат да најдат некој шо барем нешто знае да одигра, па сигурно и во МК првенство има некој подобар.

Адеми. Незнам како игра во Динамо прва постава стандардно, ама досега нема ама баш ништо покажано во репрезентација од овие нколку натпревари што ги одигра.

Единствен во овие квалификации што стандардно се обидува да игра нешто е Трајковски, на сите натпревари досега ни беше најдобар играч.

И општо офанзивниот дел ни е нешто подобар освен што немаме гол играч.

А реално и неможеме да очекуваме повеќе од играчи што се во втори-трети лиги или евентуално во прва но не нешто посебно јака лига, а и таму не играат. Од ови 11 што играат сега, дали 3-4 играат колку толку стандардно за своите тимови.

Абдурахими и Хасани се едно три класи подобри од другите во репрезентација.

На статива е праен голманов словачки......

Кажете што значи она Паролата за Ибраими на трибина. Неможам да ја прочитам

Најдобрата партија у ппследниве којзнае колку године ја изгубивмо заради дебилнава одбрана.
А и немавмо среќа, мора да се признае.

Me iznenadivte vecerva , dobra utakmica na Makedonija .

p.s. bravo Arci (y)

10407526_892046040815202_6280459169172971135_n.jpg

Brakata Babunski , Ibraimi , Abdurahimi , Trajkovski i barem eden da se najde salam vo odbrana kako sto bea Igor Mitrevski , Sedloski i Noveski ke imame super reprezentacija kade vo vakva utakmica na vakva Slovacka bi i dale petarda a ne da gubime ...

Brakata Babunski , Ibraimi , Abdurahimi , Trajkovski i barem eden da se najde salam vo odbrana kako sto bea Igor Mitrevski , Sedloski i Noveski ke imame super reprezentacija kade vo vakva utakmica na vakva Slovacka bi i dale petarda a ne da gubime ...
На таа одбрана да ги имаш овие денешниве среден ред и напад... Далеку ќе стигневме... а не да се заебаваме со Луксембург.

Најдобрата партија у ппследниве којзнае колку године ја изгубивмо заради дебилнава одбрана.
А и немавмо среќа, мора да се признае.
Ова e таа болка !!! Претходно за со Чеде пишував,заради мали киксови паѓаме,поради постојаното менување на тренери,пропаѓаме на татктичка воиграност и дисциплина . Подобро е да Бошко остане сега како селектор ,да имаме стабилност и полека да градиме чекор по чекор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom