Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е па сега што да правиме тоа е, не можи за таквите ај сега пошто биле од други градови за нив беспари ќе биде влезот. Ќе се организирате некако, повеќе души помал трошок. Сфати го тоа како мала екскурзија до Скопје. Еве и јас сум од Прилеп, па ќе идиме 5 души, пресметаниот трошок е точно 500 ден по човек, со вклучена карта од 200 ден. За јадење-пиење секој според својата желба, ако сака и од дома нека си носи сендвич со ајвар и сирењеСе у ред, али тие цени важат за скопјаните, луѓето што се постојано во внатрешноста треба да дадат плус пари за да стигнат до Скопје, земете за пример Куманово или Велес, минимум 200 денари за превоз плус треба да дадат, да не спомињам за подалчните места како Охрид, Струга, Битола, Делчево...
Не, не, никако не треба да има повластици за нас од внатрешноста, ако евентуално не сме се разбрале,Е па сега што да правиме тоа е, не можи за таквите ај сега пошто биле од други градови за нив беспари ќе биде влезот. Ќе се организирате некако, повеќе души помал трошок. Сфати го тоа како мала екскурзија до Скопје. Еве и јас сум од Прилеп, па ќе идиме 5 души, пресметаниот трошок е точно 500 ден по човек, со вклучена карта од 200 ден. За јадење-пиење секој според својата желба, ако сака и од дома нека си носи сендвич со ајвар и сирење![]()
Точно, оти репрезентацијата таму ќе игра еднаш на пет години.Не сакам постов да се свати од политички аспект или како навреда према некој. Ако со најавите за изградба на стадион во Прилеп, Куманово, Битола...Репрезентацијат да игра каде и да биде настрана од Скопје (без лутење Скопјани) картите да бидат и 500+ гарантирам дека стадионот ќе биде преполн.
Точно, оти репрезентацијата таму ќе игра еднаш на пет години.
Глигоров има жолти картони и нема да игра на првиот натпревар.Гледам се најавува Хасани како партнер на Демири. Незнам зошто би го менувал Глигоров, кога овој на последниве неколку утакмице покажа дека е во одлична форма, а уште поважно е што се добар тандем со Демири на средина.
Се надевам дека ова е само шпекулација на мкд.мк и дека ќе излеземо со стандардниот состав.
Еј да бе, ич не ми текна...Глигоров има жолти картони и нема да игра на првиот натпревар.
Има најави составот кој ке биде отприлика?