G
Geezer
Гостин
32,5 евра ми излезе ако не ми земе банката за трансфер на пари. Инаку тоа и не е многу со оглед на тоа дека во Германија за трета лига картите се помеѓу 10 и 20 евра а може и повеќе за некој по асален стадион или екипа.
--- надополнето: 19 март 2013 во 13:54 ---
Збунет си затоа што не се информираш. Маските на рисовите како и силуетата на рис на дресовите се резултат на иницијатива на Македонското Еколошко Друштво кое на овој начин сака да ја подигне свеста на граѓаните за заштита на оваа животно кое е пред истребување во природните живеалиште а Македонија се смета за земја со најголем број на единки . Досега се заловени 3 риса и сите имат ГПРС околувратници.
Прашања???
Или само сакаше да бидеш ироничен и интересен.
Еј фала што ми објасни, што ме информираше. Сам си одговори, со последната реченица.

Навистина ги покачија малку картите во однос за со Србија, ама тоа не е изговор да е полуполн стадионот. ТОЈ ШО САКА, ЌЕ ДОЈДЕ...на крај краева ќе земат од 200 ден бе. Па ај да видам дали убавите блокови ќе зјаат празни. Мало сутра, пола од нив се даваат беспари, знаеме како, а другата пола ќе ги купат тие што имаат вишок пари, наша работа е да ги пополниме овие од 200 ден. шо се