Во Карабах мислам...кај игра овај?
Од Работнички отиде таму.
Сто пати му дадоа шанса во репрезентација и сеуште нема ни топка допрено.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во Карабах мислам...кај игра овај?
ниту ќе допри ...Во Карабах мислам...
Од Работнички отиде таму.
Сто пати му дадоа шанса во репрезентација и сеуште нема ни топка допрено.
А Хасани колку ја подава топката, што да ти кажам... секогаш ја гњави топката кога игра за репрезентација и уште посмешно ја губи. Гледам си го спомнал и Пандев затоа што не играл за Лацио. Прво Пандев не играше поради тоа што сакаше трансфер, а не поради тоа што не беше доволно квалитетен, второ, ти го споредуваш Хасани со Пандев![]()
Pa zosto ne go faliv Fazli ? Ima razlika Herenven i Wolfsburg .
PAndev ne igrase za lazio 4 meseci, togas ne se bunevte ? Goga igracot ima kvalitet ovde treba da se povika< Ne sme u Germanija,Italija sto imaat mnogu igraci i mozat da zamenat bilo kogo. .
па оди и речи му на Магат да го пушта повеќе да игра затоа што е младPa ovoj pogore rece deka igracite se povikuvat vo odnos na formata sto igrat vo nivnite klubovi. Pa uste e mlad, treba sto poveke da im dadat sansa na mladite ne da igraat uste tije sto se uste pred 10 godini.
да речи му на Магат нека игра зашто е млад ако не сите на протест у петок после попладненвната молитва и барајте ревидирање на Рамковниот договор и нека се огласат УЧК дека ке ја нападнат Македонија зашто вршела терор врз окупаирниот" Албански" дел во Македонија ете ви ја шансатаHehe ok. Cao.
Прашање е и Холандија дали играла со најдобриот состав.. но како и да е, и ова е успех и тоа голем, без разлика што е пријателски натпревар.заврши натпреварот, 1:0 победивме, браво за маливе!!!! Стварно не очекував, немаа ни тренинзи ни подготовки, вчера им беше собирот во Скопје и отпатуваа во Австрија и денес еве ги денес ја победоа Холандија и тоа со Б состав, со оглед на тоа што најдобрите им се позајмени во А тимот...
Зошто со втор состав... освен Ристовски, останатите се по рамковензаврши натпреварот, 1:0 победивме, браво за маливе!!!! Стварно не очекував, немаа ни тренинзи ни подготовки, вчера им беше собирот во Скопје и отпатуваа во Австрија и денес еве ги денес ја победоа Холандија и тоа со Б состав, со оглед на тоа што најдобрите им се позајмени во А тимот...