Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Во Карабах мислам...
Од Работнички отиде таму.
Сто пати му дадоа шанса во репрезентација и сеуште нема ни топка допрено.
ниту ќе допри ...
ми текна за кој се работи..тапа е

Играше едно време и у Тетекс. Добар е за Македонска втора лига, ама ете и такви играчи кај нас добиваат шанса у репрезентација :facepalm:

А Хасани колку ја подава топката, што да ти кажам... секогаш ја гњави топката кога игра за репрезентација и уште посмешно ја губи. Гледам си го спомнал и Пандев затоа што не играл за Лацио. Прво Пандев не играше поради тоа што сакаше трансфер, а не поради тоа што не беше доволно квалитетен, второ, ти го споредуваш Хасани со Пандев :pos:

Pa ovoj pogore rece deka igracite se povikuvat vo odnos na formata sto igrat vo nivnite klubovi. Pa uste e mlad, treba sto poveke da im dadat sansa na mladite ne da igraat uste tije sto se uste pred 10 godini.

Pa zosto ne go faliv Fazli ? Ima razlika Herenven i Wolfsburg .

PAndev ne igrase za lazio 4 meseci, togas ne se bunevte ? Goga igracot ima kvalitet ovde treba da se povika< Ne sme u Germanija,Italija sto imaat mnogu igraci i mozat da zamenat bilo kogo. .

Панчев е исто квалитетен. Нема играно 12 години али квалитетен е, го знаеме Панчев, Златна копачка има земено. Може и Калц, добар е и тој иако е во пензија одамна али квалитет си е квалитет.

Pa ovoj pogore rece deka igracite se povikuvat vo odnos na formata sto igrat vo nivnite klubovi. Pa uste e mlad, treba sto poveke da im dadat sansa na mladite ne da igraat uste tije sto se uste pred 10 godini.
па оди и речи му на Магат да го пушта повеќе да игра затоа што е млад

да речи му на Магат нека игра зашто е млад ако не сите на протест у петок после попладненвната молитва и барајте ревидирање на Рамковниот договор и нека се огласат УЧК дека ке ја нападнат Македонија зашто вршела терор врз окупаирниот" Албански" дел во Македонија ете ви ја шансата

Платил да игра за репрезентација за да може да направи транфер летово да видат дека е жив оти Магат најверојатно нема да смета на него :icon_lol:

дајте линк ако имате за гледање во живо од македонија - холандија до 21 година итно е

Нема лајв стрим , ама резултатот полувреме 0-0 :)
--- надополнето: 22 мај 2012 во 20:45 ---
0-1 89ta minuta :))

заврши натпреварот, 1:0 победивме, браво за маливе!!!! Стварно не очекував, немаа ни тренинзи ни подготовки, вчера им беше собирот во Скопје и отпатуваа во Австрија и денес еве ги денес ја победоа Холандија и тоа со Б состав, со оглед на тоа што најдобрите им се позајмени во А тимот...

Подобро младата селекција да ја пуштиме да игра како сениорка. Секоја чест за тимот, резултатите и за тактиката на Бабунски. Капа долу.:cuc:

заврши натпреварот, 1:0 победивме, браво за маливе!!!! Стварно не очекував, немаа ни тренинзи ни подготовки, вчера им беше собирот во Скопје и отпатуваа во Австрија и денес еве ги денес ја победоа Холандија и тоа со Б состав, со оглед на тоа што најдобрите им се позајмени во А тимот...
Прашање е и Холандија дали играла со најдобриот состав.. но како и да е, и ова е успех и тоа голем, без разлика што е пријателски натпревар.

Зошто со втор состав... освен Ристовски, останатите се по рамковен :)
Дури требаше да играат уште некои помлади.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom