Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Ајајаја Величе каков удар ... и којзнае која по ред неискористена шанса. :tapp:

Добро бе вој Аршавин здравјето ни го зима секоја утакмица у пичку матер нека оди !!

Добро играме, правиме шанси ..кога нема да ги искористиш следува казнааа.

Тричко шутна...
Жерард беше :D

Ау, толку добра игра од нашата репрезентација до сеа не сум видел, стварно ме изненадија со акциите и со повеќе од две додавања што ги прават.
Ама требаше да се најди јунак и да му клизни со две нозе на Аршавин, човекот комотно цел терен го претрча и никој не го застана..
Штета, убава игра, а губиме со 1-0 ..

Изненадуваме со играта, многу подобри од Русија, ама џабе, кога „светска класа“ играч како Пандев не знае да даде гол. И кој курац му требаше да дрибла, кога имаше ПРАЗЕН гол пред него.
А пичкиве руски, не можат ни репетиција да дадат!

И кој курац не го фаулираа Аршавин на средина???

Тричко шутна...
Најпрвин Величе шутна кога голманот на Русија ја одби топката, Тричко ја шутна одбиената топка која ја промаши Ивановски.

Инаку добро играме, штета што губиме, имавме солидни шанси и еден недосуден пенал, ако не паднеме кондициски второво, можеме и до гол.

Супер играме нема што. Губиме ама овој пат како мажи, можеше ногу лесно да биде еден нула за нас. Незнам за вас ама јас мислам дека оваа генерација има многу голем потенцијал, а најголем ѕвер е Горан Попов, јас незнам што гледат големите екипи ама на оваа позиција има многу малку подобри играчи на европско ниво.

Прв пат по незнам колку време едно добро полувреме да изиграме...

А режисеро паметен не дава снимка од ситуацијата :mad: Мамето нивно. Ако продолжиме вака сигурни даваме еден гол, Русиве ништо не покажаа. Јас сум задоволен од играта иако не знам некои играчи шо ни играат :pos:

Одамна немало ваква сигурна и добра игра...ај белки ќе оди на подобро ако не нешто друго.Ова со среќава по не знам кој пат ни е ваква,а голот го примија по невнимание зошто сите бараа пенал над Пандев.А и она стандардното немаме реализација никаква и никаков голман.Дај викниго Столе мажиште е за овие.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom