Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да ја мислев дека збориш за одбиената топка...Најпрвин Величе шутна, кога голманот на Русија ја одби топката, Тричко ја шутна одбиената топка која ја промаши Ивановски.
Инаку добро играме, штета што губиме, имавме солидни шанси и еден недосуден пенал, ако не паднеме кондициски второво, можеме и до гол.
Не коментира Калински како прво.. Зоран Видевски коментира.Абе ја бладам или Калински ги меша Георгиевски и Ибраими?
Немаше шанса голманот тука,се одби од дефанзивецот пред него на некој метар...смени правец...за малце.Одамна немало ваква сигурна и добра игра...ај белки ќе оди на подобро ако не нешто друго.Ова со среќава по не знам кој пат ни е ваква,а голот го примија по невнимание зошто сите бараа пенал над Пандев.А и она стандардното немаме реализација никаква и никаков голман.Дај викниго Столе мажиште е за овие.
Не е Калински, а инаку, да, ги меша.Абе ја бладам или Калински ги меша Георгиевски и Ибраими?