Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Ги меша овој ги смеша и Тричко со Демири на 2-3 пути.

Иначе јас не памтам кога последен пат македонија одиграла волку добро со комбинаторика и волку додавања. Искрено не памтам ако најде некој статистика да види ама имаме додавања колку што сме имале на 4 претходни утакмици заедно. Со Јонуз немавме средина бре само исфрлаа бековите, а сега комбинираат ја држат топката...
Ако ако и да изгубиме не е толку битно колку што е битно да се гради репрезентацијата за следните квалификации. Со ваква игра и со уште неколку смени да се најдат некои нови фаци кои ќе бидат желни да играат нема да биде толку лошо во иднина

Тошаков колку толку средил за тоа време што е присутен ама Русиве се невидена мизерија.Очекувам да изгубат и од Ирска и од Словачка.А сега на почеток ќе примиме без врска уште еден и така ќе потониме со 3:0 крај.А можно да се даде некое почесно голче.

Нели претходно типуваше 5-0 фт, сега па 3-0 ...ебате тоа навивачите испосрани !!

Абе! Знај некој точно да напиши нашата формација точно со име и на која позиција игра? Гледам на резултати.ком ама по тоа таму изгледа играме со 3-4-3

Добра игра за сега. Одлично организирани се и во напад и во одбрана и конечно изгледаме како нормална екипа со тренер што уствари знае што прави. Многу, многу подобри од претходно на чело со оној дебилот Јонуз.
Оној Георгиевски поима неам кој е, ама ме изненадува. Има супер движења и добра лева нога. Попов е супер исто.
Само Шумуликовски да не усереше на контрата. Не знам што имаше потреба толку далеку од негов гол,во контра со двата бека отидени напред да пробува да му ја зема на далеку поагилен и побрз играч од него ( Аршавин). После одкоа помина овој лесно ги измесија двата централни.
Се на се, добра игра

Добра игра за сега. Одлично организирани се и во напад и во одбрана и конечно изгледаме како нормална екипа со тренер што уствари знае што прави. Многу, многу подобри од претходно на чело со оној дебилот Јонуз.
Оној Георгиевски поима неам кој е, ама ме изненадува. Има супер движења и добра лева нога. Попов е супер исто.
Само Шумуликовски да не усереше на контрата. Не знам што имаше потреба толку далеку од негов гол,во контра со двата бека отидени напред да пробува да му ја зема на далеку поагилен и побрз играч од него ( Аршавин). После одкоа помина овој лесно ги измесија двата централни.
Се на се, добра игра

Не е Георгиевски, Ибраими е само дебилниов коментатор незнам како ги меша дури и по изгледот се познава кој е македонец а кој албанец.

Не е Георгиевски, Ибраими е само дебилниов коментатор незнам како ги меша дури и по изгледот се познава кој е македонец а кој албанец.

Ги меша и од Ал џазеира коментаторот, нашле изгледа од интернет составите и читаат

Аха,
Значи бекот е Георгиевски, а тој што игра како крило и е левак е Ибраими.
Значи цело полувреме сум живеел во заблуда ради овој од Прва :).
Инаку тој Ибраими многу падна во второ, уствари очигледно цел тим падна. Сите го чекаме денот кога Македонија ќе изигра две полувремиња во исто темпо.

Браво за Богатинов ... а Пандев вети дека ќе даде гол .... он само знае да паѓа!

Богатинов утакмица на животот брани. А и ние играме добро, јес дека губиме, ама барем напаѓаме, шутираме, пробуваме нешто да направиме, не како минативе утакмици само да кмичат и да чекаат крај.

Се изгубивме скроз.
--- надополнето: Sep 2, 2011 5:51 PM ---
Тричковски, закон потег, штета шо не му легна малку подобро.

Ма у курац нека иде и фудбал и репрезентација и МТВ1 !!!! ПОВЕКЕ РЕКЛАМИ ОД ФУДБАЛ ДА ИМ ЕБАМ МРТВИТЕ ГРЕВОВИ БОЉЕ НА НЕТ ДА СИ ГЛЕАВ! Тошак бегај си што побрзо од овде , не се работа со овие кретеништа..
ИРОНИЈА репрезентација на македонија а пола Албанци се у состав -.- ....ШУМУЛИКОВСКИ да иде у 3 лепе пичке материне старец грд глуп му поминало времето (ако тоа некад го имало) , тоа шконите освен хасани све аут , пандев исто напоље , тој новиот напаѓач ивановски мирко тој не би го пуштил ни за селски клуб да игра, ГОЛМАНЧЕТО зверка , ама со време ке свати дека не вреди да се поти за куртониве , новевски и попов стандардно добри ... тричковски исто ...ДРУГОТО СВЕ НАДВОР

Не ги ни гледам веќе. Јас се срамам што овие се претставуваат како Македонија, затоа што со тоа ја претставуваат цела држава. Дај нека си имаат посебно име овие, каква репрезентација на Македонија.
После ќе има изјави од типот, веќе се откажавме од овие квалификации па игравме без притисок, бла бла.
Фактот е дека овие не заслужуваат да носат дрес со македонско знаме. Посебно одбраната, коефициент на интелигенција на сите заедно им е -20. Средниот ред... уствари имаме ли среден ред? Нападот, катастрофа.
Тој што игра десно, Георгиевски ли е како е(пошо и коментаторот лупа), ми остава добар впечаток, Тричковски како да не се залагаше 100%.
Пандев - :pos: Ако игра вака и во Наполи, нека му е на здравје клупата.
Попов кој го сметав на времето за еден од подобрите во нашата ни таканаречена репрезентација, ми делува како пијан.
Стивен Шумуликоски или Величе Џерард, стандардно, катастрофа.

Ај, ваљда ќе поправи нешто Тошак, тука е само неколку недели, ама ова денеска заслужува еден минус, голем колку Русија(географски).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom