Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Ако играме отворено 1 : 2 предвидувам победа за нас. Ако се затвориме 2 : 0 за Португалија. Кој сака нека проба да типува да биде поинтересно.

Јас типувам погодок на Елмас.
За резултат не знам се двоумам. :D

Update: Ајде нека е 2:1 за нас.
Важно да победиме. :D
:oeoeoe:

Последно уредено:
Јас посакувам да грешам и дај Боже сите да ме заебавате дека сум згрешил, ама мислам дека ќе изгубиме минимум 3:0. :(

Јас типувам погодок на Елмас.
За резултат не знам се двоумам. :D

Update: Ајде нека е 2:1 за нас.
Важно да победиме. :D
:oeoeoe:
Барди од слободен плус во контра над Елмас ќе има пенал, а Трајковски стрелец. Значи два гола даваме. Дали ќе е доволно за победа... :D

Ми се гади кога ќе го видам тој стариот гагаџија што на секое ракометно првенство се шлепа, па сега и овде.
Не знам за кој збораш ама оти да ти се гади, кај Шпанците имаше еден сличен чичко, немаше натпревар и гостување да не е присутен, освен од здравствени причини, икона им беше на Шпанците и се гордееа со него, ако се сеќавате на чичкото со тапанот :)
Мислам дека го прости Бог пред некоја година.

Види ги бе, никој не клава сопкаст... ќе барате ама ајде :cautious:

Јас посакувам да грешам и дај Боже сите да ме заебавате дека сум згрешил, ама мислам дека ќе изгубиме минимум 3:0. :(

Срамота е вакви малери да правиш пред утакмицата. :mad:

Лошата вест е што нема пак на Мрт да вршат пренос, добрата е што ќе не даваат на Ск1 со коментар на Бранко Илиевски, мислам дека тој беше инкерот за победата против Италија, не мислам туку убедена сум, хехееееј :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom