The Savior
Is with me
- Член од
- 29 јули 2021
- Мислења
- 5.036
- Поени од реакции
- 9.721
Ако играме отворено 1 : 2 предвидувам победа за нас. Ако се затвориме 2 : 0 за Португалија. Кој сака нека проба да типува да биде поинтересно.
Ах златна сончева Португалија, блазе тие што се таму не се сомневам дека преубо ќе си поминат, исто и вечер
Супеееер Лазар Нанев и ќерките си ги однел овој пат
Барди од слободен плус во контра над Елмас ќе има пенал, а Трајковски стрелец. Значи два гола даваме. Дали ќе е доволно за победа...Јас типувам погодок на Елмас.
За резултат не знам се двоумам.
Update: Ајде нека е 2:1 за нас.
Важно да победиме.
Без Шиц нема првенство!Ми се гади кога ќе го видам тој стариот гагаџија што на секое ракометно првенство се шлепа, па сега и овде.
Не знам за кој збораш ама оти да ти се гади, кај Шпанците имаше еден сличен чичко, немаше натпревар и гостување да не е присутен, освен од здравствени причини, икона им беше на Шпанците и се гордееа со него, ако се сеќавате на чичкото со тапанотМи се гади кога ќе го видам тој стариот гагаџија што на секое ракометно првенство се шлепа, па сега и овде.
Срамота е вакви малери да правиш пред утакмицата.Јас посакувам да грешам и дај Боже сите да ме заебавате дека сум згрешил, ама мислам дека ќе изгубиме минимум 3:0.