Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Среќа што играат кур ташак со нас,инаку до сеа 5 ќе имавмо примено.

Сакаа да ја вадат топката со влечење и ова ги снајде. Зарогај ја у нивна половина и мирна глава некоја секунда.

Среќа што играат кур ташак со нас,инаку до сеа 5 ќе имавмо примено.

Сигурен си дека си играат кур ташак? Мене ми изгледаат многу нервозно и мотивирано, се гледа дека се трудат да победат колку што може повеќе.

Шиков-Мојсов. Никогаш не сме имале светска репрезентација. Но волку никогаш ама никогаш не ни била катастрофална одбраната. Незнам дали е до гореспоменатите ДРВА или е до тактиката со 3 стопери да играме. Веројатно е комбинација на двете. Јас непамтам досега некој вака кога ќе сака да ни дава гол или да влегуваво шанса буквално кога сака.

Не, тоа што Шпанците се Марсовци за нас, тоа во ред. Ама колку треба да си неписмен да не знаеш да рокнеш топка на противничка половина?

Сериозно.

Трајковски ја усра работата за овој гол. На два пати му доаѓа топка, место да ја зарога напред и онака ќе поминат тие 20-30 секунди, овој на два пати се дрибла... :facepalm:

Odbranata porano beshe jaka sega e svajcarsko sirenje, Gjurovski ako e trener jas sum kosmonaut so trojca shtoperi igra a sredniot red na Shpanija slobodno igra na 20 metri nikoj ne gi chepka.

Штета што фудбалов ни е ваков мизерен каков што ни е годиниве. Инаку, ваков пенал, да ти дојде Шпанија во најразмонтираниот состав во последните 10 години и да не го тепаш е грев. Нешто што стори Албанија со Португалија вчера, ал то је то - С. Катанец.

Ибраими.
Сега му е сезоната. Неговиот тим игра ЛШ (друг пат којзнае кога). Најпаметно му е да си оди по стапките на Пандев и да се посвети на кариерата, зашто поише корист ќе има и фудбал пред зграда да игра, одколку во оваа репрезентација (со Мојсов, Цуцули и слични)

Талентот Спироски, 15/15 додавања до сега, нормално неточни.

Само Агим вреди у репрезентацијава, никој друг!

И да, Грне не мора да игра. Го имаме Цуцули...овој дојде ред у репрезентација да игра. Цел живот подалеку од Тетово не мрдна, сега штопер у репрезентација ти е :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom