B
Blade Torch
Гостин
R.I.P македонска фудбалска репрезентација
(со главата бевме над земја , сега сме цели затрупани )
(со главата бевме над земја , сега сме цели затрупани )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нема шанси бро, Стратев да биде ставен ... моментално шеф е на сите селектори и нема шанса да си оди,одлично му одговара таа позиција .... јас типувам исто како што кажа ,за Бобан Бабунски .... Има добар успех со младинската репрезентација,се познава и ги знае сите играчи од младата генерација и би бил идеален да ја предводи смената на старата генерација со новата генерација .... дури и практикува сличен стил на игра како Јаневски , држење контрола,пресинг,игра од играч до играч офанзивна ... плус и татко му е на Давид ,така знае што е најдобро да искористи најдобро од неговиот потенцијал ....Бабунски или Стратев, таква фаца сигурно ќе биде...
Кој се „јунаците“ што сакат да бидат познати?!?!?
У стилот го нападнавме најскапиот фудбалер на планетата (валдја не се од комити)
Прегледај го приврзокот 71933
...сепак „наши“ биле, од Гостивар. Фанови на Реал Мадрид.
Mons se ekipa od sreden kvalitet vo Belgiskata Liga ... momentalno se vo losa forma-kriza ...Мене ме изненади оваа одлука. Чеде Јаневски беше таман за селектор, можевме да напредуваме со него. Веројатно му скурчи од медиумите и експертизите околу Давид Бабунски, ништо чудно и да му се мешале во работата со разни сугестии.
А иначе е доста писмен тренер, не знам шо тим имаат Монс, ама со Чеде за тренер, сигурен сум дека нема да бидат на последно место.
Штета.
Кој би бил заменик, после Чеде некако и не гледам некој друг добар избор.
Зошто клошар ? Дека најде подобро платена работа ? Овие од ФФМ ако направиле таков договор да може да го прекине кога сака тогаш зошто е крив Чеде ? бтв не гледам причина зошто би останал до крај во репрезенација а да одбие подобра плата кога и така немаме шанси за подобро место во групата .Чеде е тежок клошар. Можеше прво бар да даде објаснување.