абе никој не коментира за Агим Ибраими бе луѓе ?! Дебитираше веќе за Кајлари ... може да ми кажете како изигра ?! добар беше ли,јас го пропуштив да го гледам натпреварот ...
Останува да видиме дали во исто време ќе ја води и репрезентацијата во наредните 2 натпревари колку што му е и договорот со ФФМ. Кој ќе биде следбеник може да се дискутира од сега според мене.
^^
Наводно му бил понуден нов договор од ФФМ на кој требел да одговори при следниот собир на репрезентацијата, ама ете изгледа добар договор добил од Монс.
И за Чеде репрезентацијата беше попатна станица, да не речам тезга, за да се продаде во некој тим.
Ама барем изборот да му беше некоја нормална екипа, а не Монс.
Кои се вашите размислувања дека ќе биде следниот нов селектор на Македонија ?!
Според мое размислување дека еден од најсериозните кој може да биде дадена шанса е Бобан Бабунски .....
Каков Бабунски не тресете глупости , не би го избрал него ни за тим од општинска лига да води . Ама со оглед на состојбава во фудбалов не е битно кој ќе е селсктор, како што ќе свират од ФФМ така ќе игра тој .
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.