Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
чекај сеа ти ова озбилен си или ... :nenene:

Читај погоре, оставив линк.
Сепак, се надевам дека Шпиц лажат. Или дека ќе се заглави Боки кога ќе се обиде да влезе на стадион на врата.

Којзнае колку пари има земено Хари за тоа.

абе батали го ти хари мајмунот...бокица ќе го избрка цел стадион бе:nerv:нема на друга репрезентација веќе да и текне да доаѓа навака:nenene::nenene: ЦцЦ боки 13 па шо бара он на утакмица бе..не знае 2 репрезентативциќе доаѓал он ...ццц леле

ХАРИ НЕКА СЕ ОБЕСИ НА РЕФЛЕКТОР

Еј мајмун прилески , маминката да ја ебам у пичка.Да даде господ Боки да ти го закце , да ти ебам матер и клошарот глупав.Не ми се верува еј , Боки....
Ако ние (што ќе бидеме на трибините)ќутиме и го слушаме Боки треба да се засрамиме , ќе му се изнавикам на педерот клошарски !

мајке ми ради овој боки може да не идам:uvo:
имаат ли памет тие бе
и Фифи шо не го викнале ебате неписмените:tapp:

И химната да не ќе ја пее Боки :pos: :pos: :pos:

Кикс до кикс ФФМ. РЕЗИЛ е ова!!!
Ајде 30 илјади ќе го исвиркаат Боки. :)

Али сигурно Бокица има мерак на некој Шпанец, инаку тој не би пеел за без пари сигурно :icon_lol:

boki_bina.jpg
fernandotorresliverpool.jpg

Од сигурни извори дознаваме за љубовната врска помеѓу Хари и Боки. Шупак...

абе сакате да пееме(ако најдам карта макар и за запад по било која цена) ХАРИ ПЕДЕР ОСТАВКА АЛЕ ! ! ! ! се мрднав ама не можам више

Уствари од Шпиц е срањево, кога ќе пишат добар ден идам да видам надвор дали е ден, од што им верувам.

А зошто фино лепо него исвиркаме Прасе13 на стадион?

И химната да не ќе ја пее Боки :pos: :pos: :pos:

За тоа најдени се барем асални луѓе. :pop:

Оперскиот пејач Борис Трајанов и поп-ѕвездата Каролина Гочева треба да ги изведат химните на Македонија и на Шпанија пред почетокот на фудбалскиот натпревар в среда.

I got Rick Roll'd :kesa:
:kurac:

Ама сериозно. Само свиркање за Боки и скандирање за Хари.
Дај малце да ја подигнеме свеста на Македонците за изродите кои ни ја ебат цела нација.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom