MACEDONIA TIMELESS - new PR video

• Креатор на темата Креатор на темата Persey
  • Време на започнување Време на започнување
Одлично, само повеќе да се емитува по светскиве телевизиски канали и ќе биде добро, зошто кога ќе видам пример на FTV или EuroSport како се рекламира Црна Гора, а нас никаде не нема, ми иде да се убијам.

Мислам дека е далеку подобар од првиот спот!

Браво за делото!!! Алал вера и само напред, ми се исполнува душата со секој еден ваков мал ама значаен чекор за промоција на убавините и квалитетите кои ги имаме, а и промовирањето на НАШАТА историја!
На кои телевизии ќе оди???

:oeoeoe::pehar:

Бај д Веј : „грците ни украле по некоја идеа од нашиот прв спот, нивниот е 5000 год грееце и наместо довјчето кое го имаме ние, тие ставиле момче со лубеница“

Одличен спот, браво, поубав ми е од претходниот. Треба што повеќе да се дадат пари за рекламирање на странските телевизии. Само со агресивна пропаганда можат да се привлечат странците.

Одлично. :vozbud:
И двата спота се убави, но овој повеќе ми се допаѓа сепак.

Убава ни е државава, а ние пола од овие убавини ги немаме посетено.

Може некој да ми каже која е песната во позадина на спотот што оди? Дали е тоа преработка на некоја стара македонска народна песна или специјално новокомпонована за овој спот?

Се наежив кога го гледав....

Е ова е спот за туристичка презентација...а не Милчо не претстави како варвари со неговитот "уметнички талент"!

Ми се допаѓа. Браво ! Само следниот спот мислам дека треба повеќе да се осврне на летниот и зимскиот туризам...

Spotot e super ,naistina e mnogo dobre napraven..!!
Bravo na tia deka sa go pravili.
Edinstveno ne mojem da razberem za kakvo e celata taa isteria ,kato che li e stanalo devetoto chudo na svetot.
Pa tova e samo edin TV spot be hora..

Edinstveno ne mojem da razberem za kakvo e celata taa isteria ,kato che li e stanalo devetoto chudo na svetot.
Кога е Македонија во прашање мора се да биде совршено. :)

Еј, а бе за гревој сте!!! Супер бил, ваков бил, таков бил. Можи и да е добар спотот, но 200.000 евра за 75 сек. спот, е што е многу многу е, навистина. Со тие пари и игран филм се снима или пак документарец, ако не и два. А ако некој мисли дека со овие 75 сек. ќе ја претставиме Македонија, уште и дека пак ќе привлечеме туристи многу се лажи. Ќе се изврти еден месец на ЦНН и толку. Ова е чисто перење на пари и ништо друго.

П.С.
И за да не трошам повеќе време и простор за одговори. Не не сум член на СДС, ниту пак ги симпатизирам, но за жал, овие навистина претеруваат.

Се наежив кога го гледав....

Е ова е спот за туристичка презентација...а не Милчо не претстави како варвари со неговитот "уметнички талент"!

А бе брату ти си бил буквалиста!!!! Од милчо спото беше географско-историско претставување на МКД. И овај спот е преубав ама и старио ич не е за фрлање!!!

Ми се допаѓа. Браво ! Само следниот спот мислам дека треба повеќе да се осврне на летниот и зимскиот туризам...

Братче...МАКЕДОНИЈА е единствено конкурентна во борбата за странски туристи како земја која нуди културно наследство, историја и алтернативен туризам во автентичните села со МАКЕДОНСКИ традиционални јадења!!! За класичен туризам реално немаме капацитети!!!!

Се согласувам со забелешката, џабе е убав спот кога не кореспондира со реалноста.

Посебно “главниот“ град кој повеќе личи на гето предградије.

Па затоа спотот и не е снимен во гавниот град...

Мора да се исчисти и среди малце старата чаршија и нема да биде толку лош...

Само што го видов спотот и искрено повеќе ми се допаѓа овој од претходниот на милчо :smir:

а мора да биде на Милчо за да биде убав спотот? затоа му сечеа кадри каде што ги заборавил рефлекторите...

Не реков дека мора Милчо да режира за да биде убав спотот :smir: само пишав дека Изи го режирал пошо на првите страни имаше коментари како браво Милчо се поправил бла бла

Што има врска па и ти ...
Спотот го финансира владата , значи НИЕ, па мислам дека сме заслужиле до толку да коментираме за тоа каде и како ни се трошат парите...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom