Lycamobile Македонија

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.997
Поени од реакции
1.280
Па префрлен сум веќе, има мрежа. Ме добиваат на втор - трет обид.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.135
Поени од реакции
6.158
Денес и кај мене ми стигна порака дека во следните 24 саати ќе бидам префрлен и ако не се смени логото на телефонот треба да го рестартирам.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.997
Поени од реакции
1.280
Префрлен на МТЕЛ без никаква порака дека сум префрлен. Не бев достапен и немав интернет па од кога сватив дека сум мигрилал, ги внесов подесувањата. За сега се функционира, брзина на интернет 100 мб/с, смс праќам и добивам.
Конечно стигна порака дека сум префрлен на extraTALK L -12 месеци, кој има 20гб интернет, за разлика од претходниов пакет на кој бев кај Лајка со 12гб.
Автоматски споено мислење:

Ќе биде добро и некој да сподели како е во Западен Балкан со мрежата на МТЕЛ, јас со Лајка никако не успевав да се конектирам.

Последно уредено:
Член од
29 август 2008
Мислења
5.851
Поени од реакции
4.297
Конечно стигна порака дека сум префрлен на extraTALK L -12 месеци, кој има 20гб интернет, за разлика од претходниов пакет на кој бев кај Лајка со 12гб.

Ќе биде добро и некој да сподели како е во Западен Балкан со мрежата на МТЕЛ, јас со Лајка никако не успевав да се конектирам.
Ooo drugar pa ti naceka za 3250 /20gb ....
Mislam balkan roaming deka nema,imase nekoj spodeleno vo temata za mTel

Член од
9 јануари 2021
Мислења
1.037
Поени од реакции
1.097

Би требало да можиш да се поврзуваш на секоја мрежа или мрежа што им е партнер на MTEL MK. Ама сега, со овој пакет немаш интернет во роаминг, туку треба да си активираш дополнително за да користиш.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.851
Поени од реакции
4.297

Imaat zabrzano so prefrlajne bidejki znaat deka mn, korisnici na lycamobile aktiviraa pak paketi po stara cena....

Attachments

Zet

Член од
15 април 2024
Мислења
4
Поени од реакции
3
Од сабајлево и мене ме префрлија на Мтел, за сега можам да кажам дека има само подобра брзина 4г-то. Е сега ме интетесира бидејќи во пораката пишува да се јавам за регистрација па прашањето ми е дали е потребно бидејќи се си функционира без проблем за сега.

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom