Lycamobile Македонија

Член од
29 август 2008
Мислења
5.791
Поени од реакции
4.231
Па и на 1212 имам пријавено. Прво таму пријавив. Само што тие на 1212 се од Марс паднати. Тие не ни разбираат што збориш, како да збориш на свахили се однесуваат. И не те ни слушаат, само како навиени повторуваат: „аааа, не, кај нас сè е во ред“
Zavisi koj... ima 2 maski koi odbiraat, a zenskite se izgleda od salon za ubavina dojdeni i apla pojma nemaat...

Последно уредено:
Член од
24 март 2011
Мислења
181
Поени од реакции
99
Toa tie , stom institucija ne reagira da im fuknat po nekoja kazna tie ke se odnesuvaat nedovetno i neodgovorno

Член од
6 август 2014
Мислења
43
Поени од реакции
44
Па, за да реагира институција, пак ти треба да и кажеш дека Лајкамобајл не функционира... ќе пријавиш во Лајка, па ќе стегнеш приговор во АЕК, инаку како? Аааа бе све сакате само да се направи или друг да направи... брееее мајкатааа
Автоматски споено мислење:

Ноќеска на сон ќе му се јавам на Петко или Станко од АЕК: „Пеееецееее, ссслууушни ме сеееегааа... сааабаааајле коа ќе станеееш, ќе фукнеш на Лајка една казна, отиии СМС не примам!“ И Петко сабајле испотен од кошмарот право на работа и од на сон јавено ќе стегне една казна на Лајка...

Член од
29 август 2008
Мислења
5.791
Поени од реакции
4.231
Па, за да реагира институција, пак ти треба да и кажеш дека Лајкамобајл не функционира... ќе пријавиш во Лајка, па ќе стегнеш приговор во АЕК, инаку како? Аааа бе све сакате само да се направи или друг да направи... брееее мајкатааа
Автоматски споено мислење:

Ноќеска на сон ќе му се јавам на Петко или Станко од АЕК: „Пеееецееее, ссслууушни ме сеееегааа... сааабаааајле коа ќе станеееш, ќе фукнеш на Лајка една казна, отиии СМС не примам!“ И Петко сабајле испотен од кошмарот право на работа и од на сон јавено ќе стегне една казна на Лајка...
Dedomi vikase toa jagne sto ne blekaa nema za nego mleko.....
Taka e i ova ako ne se zalis 2/3 pati ,nemas argument i vo aek da prijavis...

Член од
24 март 2011
Мислења
181
Поени од реакции
99
Ako aj ke placeme na lyca i aek , pa tie se institucija za monitoring , valjda imaat nadleznost da im pravat kontroli , ili tie neznaat deka 4 i poveke casa komplet mreza e vo defekt , problemite im se povtoruvaat sto znaci deka nema care , u engleska da sme prijavile za da resat problem ovde e.aim firmata......Treba da ni e jasno na site deka ovaa kompanija e partizanska firma da gi koristime povolnostite od nea kolku sto moze da si trpime i ako sakame usluga poseriozna da si begame od nea

Последно уредено:
Член од
29 август 2008
Мислења
5.791
Поени од реакции
4.231
Ako aj ke placeme na lyca i aek , pa tie se institucija za monitoring , valjda imaat nadleznost da im pravat kontroli , ili tie neznaat deka 4 i poveke casa komplet mreza e vo defekt , problemite im se povtoruvaat sto znaci deka nema care , u engleska da sme prijavile za da resat problem ovde e.aim firmata......Treba da ni e jasno na site deka ovaa kompanija e partizanska firma da gi koristime povolnostite od nea kolku sto moze da si trpime i ako sakame usluga poseriozna da si begame od nea
Eve soliden/realen odgovor za momentalnava situacija so Lyca.....

Член од
6 август 2014
Мислења
43
Поени од реакции
44
И затоа, најчестото име во Македонија со векови - ТРПЕ. Ужас од одговор и ментален склоп! Крајно разчорарувачки! Но, сепак, не неочекуван... слика и прилика за македончето. :sick:

Член од
24 март 2011
Мислења
181
Поени од реакции
99
Koj e ovde TRPE si se za
И затоа, најчестото име во Македонија со векови - ТРПЕ. Ужас од одговор и ментален склоп! Крајно разчорарувачки! Но, сепак, не неочекуван... слика и прилика за македончето. :sick:
Кој е овде трпе си се запрашал ,? Трпе е тој што после толку секс уште достојно се завртува да ти го бапне лајка ,
За вториот коментар несакам да коментирам ама најчесто само знам дека кога сакаш некого да навредиш треба прво да си застанеш пред огледало

1. Лајка е партизанска фирма

2.На времето затоа што мораше да се воведе трет мобилен оператор се вклучи лајка со договор што очигледно не е како што треба направен нити од страна на лајка нити од страна на а1
- лајка може да руши цени до максимум
- а1 може да ги дупи со мрежата на разни начини ( да нема мрежа да нема смс отп итн )
И никој за сето ова да не одговара !!!!

3. Контакт центарот е нула ! Три пати да се јавиш за една работа различно ке ти кажат

4.Електронскиот систем за наплата им е нула , со триста проблеми од
- Блокирање картички
- Неможност да си избришеш картичка
- Да се логираш и како гостин и платиш повторно ти ја снима картичката во системот што оо мој свакања е криминално
5 . Паркинг неможеш да платиш ! Едно време и такси неможеше да се бара

Во лајка да си треба ептем да си "ТРПЕ " или да имаш простор алтернатива друг број

Многу работи треба да се пријавиваат ама да има еефект, решение да биде трајно , а ова и да го решат повторно се појавува и плус уште нови нема крај

Член од
29 август 2008
Мислења
5.791
Поени од реакции
4.231
Koj e ovde TRPE si se za

Кој е овде трпе си се запрашал ,? Трпе е тој што после толку секс уште достојно се завртува да ти го бапне лајка ,
За вториот коментар несакам да коментирам ама најчесто само знам дека кога сакаш некого да навредиш треба прво да си застанеш пред огледало

1. Лајка е партизанска фирма

2.На времето затоа што мораше да се воведе трет мобилен оператор се вклучи лајка со договор што очигледно не е како што треба направен нити од страна на лајка нити од страна на а1
- лајка може да руши цени до максимум
- а1 може да ги дупи со мрежата на разни начини ( да нема мрежа да нема смс отп итн )
И никој за сето ова да не одговара !!!!

3. Контакт центарот е нула ! Три пати да се јавиш за една работа различно ке ти кажат

4.Електронскиот систем за наплата им е нула , со триста проблеми од
- Блокирање картички
- Неможност да си избришеш картичка
- Да се логираш и како гостин и платиш повторно ти ја снима картичката во системот што оо мој свакања е криминално
5 . Паркинг неможеш да платиш ! Едно време и такси неможеше да се бара

Во лајка да си треба ептем да си "ТРПЕ " или да имаш простор алтернатива друг број

Многу работи треба да се пријавиваат ама да има еефект, решение да биде трајно , а ова и да го решат повторно се појавува и плус уште нови нема крај
Ke komentiram, samo za br;1/2/3/4, za br5 nema komentar.
Kakoprvo indijcite ne znam dali bile kako partizani,ama tamu se taka funkcionira,istoto go prenesile i ovde vo evropa,
Br2; spojuvajneto na one i vip bese usloveno so vlez na virtuelen operator koj ke ima 10god, ekskluziven dogovor so one.vip/A1 toa e do juni/juli 2026,so opcija za prodolzuvajne na +10....
Br3; e tocno call centarot e skoro 0
Br4;elektronskiot sistem e kasa popara, poradi bezbednosta za samiot transfer na parite, a sotoa i samoto aktivirajne na paketi i nadopopnuvajne....
Seto ova prevedeno e zemi ili ostavi,so toa sto ako tie brojot za rabota si zemas Telekom ili A1, se drugo e bure bez dno.....
Tuka samo green moze da vleze vo igra bidejki green e isto so A1(green e isto sto bese Frog na cosmofon/nema apn,nema svoj sms centar br,nema biling centar i dr, samo namesto A1 na display pisuva GREEN i samite broevi 073 2xx xxx se od A1), so toa sto treba da ponudi podobri ceni/uslugite se isti...

Член од
6 август 2014
Мислења
43
Поени од реакции
44
И од Англија никаква помош. Првин не одговараат директно, туку препраќаат на нашите тука, па тие ти пишуваат; а второ и поважно - истата песна, без никакво решение.

Денеска пробав и со трансфер на бројот на нова СИМ картичка - ништо, проблемот и понатаму си постои!

Следно - АЕК.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.791
Поени од реакции
4.231
И од Англија никаква помош. Првин не одговараат директно, туку препраќаат на нашите тука, па тие ти пишуваат; а второ и поважно - истата песна, без никакво решение.

Денеска пробав и со трансфер на бројот на нова СИМ картичка - ништо, проблемот и понатаму си постои!

Следно - АЕК.
So bese kaj tebe.?sms od banka...???otp ?

Член од
9 јануари 2021
Мислења
1.001
Поени од реакции
1.042

Следно - АЕК.
Заминувај си слободно чим се соочуваш со проблеми и префрли се убавезно на А1 барем таму имаш 24/7 корисничка подршка.
Не се само банката проблем како што го има членот, проблем е и плаќањето на паркинг, специјални броеви и т.н. Немам поима како ќе опстанат овде, оти луѓето си префирираат оператор според потребите, нека качат цени редно е за да се решат многу проблеми и после мирна глава.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.791
Поени од реакции
4.231
Заминувај си слободно чим се соочуваш со проблеми и префрли се убавезно на А1 барем таму имаш 24/7 корисничка подршка.

Не се само банката проблем како што го има членот, проблем е и плаќањето на паркинг, специјални броеви и т.н. Немам поима како ќе опстанат овде, оти луѓето си префирираат оператор според потребите, нека качат цени редно е за да се решат многу проблеми и после мирна глава.
Apsolutno e taka i si vo pravo i ti i drugiot clen...zatoa jas i poradi komboto i poradi ovie otp,donacii i parking cuvam broj na A1,
no pred se so resenie za problemot banki ...a parking/jsp/donaciii nikogas nema da ima na lyca,toa zaboravetee...samata platforma toa ne dozvoluva,a i nikade vo ostanatite 21/2 druzavi ne go rabotat toa...nema ni da go rabotat.... Specijalno za kaj nas nema sansi da pravat nadvor od toa sto e sekade....

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.546
Поени од реакции
2.736
Исто и кај мене.Ми пратија порака од Лајка декс е пријавен проблем и толку за парите.Ми рекоа и дека било до банката а не до нив.И во банка пријавив.Иста ситуација.Проблем нерешен.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.791
Поени од реакции
4.231
Исто и кај мене.Ми пратија порака од Лајка декс е пријавен проблем и толку за парите.Ми рекоа и дека било до банката а не до нив.И во банка пријавив.Иста ситуација.Проблем нерешен.
I jas prijaviv ,toa indijcite ,baraa datum/vreme/screenshot koga sum se obiduval da plajkam i ne stignal Otp po sms,koja banka,web nejzin i kontakt,br i moj i od bankata......im prativ vcera....ke vidime.
Ama i mene mi mirisa deka nema da resat, bidejki kako sto see virtuelni zatoa porakiti se gubat/ginat po pat dodeka dojdat na pravoto mesto....

Kajgana Shop

На врв Bottom