- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 5.797
- Поени од реакции
- 4.245
Ako si prilep/bitola pelagonija snemuva mreza od a1...ako si na dr, lolacija ne znam...Presseka srede razgovor snema mreza, dali ima pak nekoi sranja so Internetov?
Ako si prilep/bitola pelagonija snemuva mreza od a1...ako si na dr, lolacija ne znam...Presseka srede razgovor snema mreza, dali ima pak nekoi sranja so Internetov?
Da doma,Ako si prilep/bitola pelagonija snemuva mreza od a1...ako si na dr, lolacija ne znam...
Prilep Bitola ima i a1,problem prijaven e tamu od cetvrtokot, a dali i sega e isto ne znam ne sum tamu....Da doma,
Se javuva pak mrezhata sama ili mora da cepkaat po telefonot ? (airplane mode, restart)
Denes nema problemi, od 07h,sabajle sum do 16,h skoro celo vreme so in-out povici i nesto sitno data/ a isto taka kako za inaet i so sms nema problemi ... ...Има ли некој проблем со повици , може да ѕвониш а неможе да примиш повик те кажува недостапен
портиран број од А1 [пред 2 месеца]Denes nema problemi, od 07h,sabajle sum do 16,h skoro celo vreme so in-out povici i nesto sitno data/ a isto taka kako za inaet i so sms nema problemi ... ...
portiran br? ili 079 ?
samo denes toj problem ? ili ...daj detali +/- so klesta zborovi vadime ....портиран број од А1 [пред 2 месеца]
Što moži da bidi na telefonot od ćerkata, mozi da prima pozivi, ima internet no nemoži da se javuva.taka e od minatata sredasamo denes toj problem ? ili ...daj detali +/- so klesta zborovi vadime ....
079 1212 moze da go dobie ? br1 probaj *137# sto pokazuva ili najavi se na app, br2/ probaj so taa sim na drug telefon, i dali nikade ne moze da zvoin ili ?Što moži da bidi na telefonot od ćerkata, mozi da prima pozivi, ima internet no nemoži da se javuva.taka e od minatata sreda
Na centralata nikoj ne se javuva...ili se zafateni ili pak ne rabotat...pojma nemam
Probavme so restart..ne biva...
Vidi go i ova....079 1212 moze da go dobie ? br1 probaj *137# sto pokazuva ili najavi se na app, br2/ probaj so taa sim na drug telefon, i dali nikade ne moze da zvoin ili ?
od 09do18h 1212 potoa 1 pa 8 i pak 1
Префрли се на А1 или Телеком.Капак на ова со немањево мрежа деновиве, јас од пред 15-тина дена веќе не добивам СМС-и со ОТП кодови од Комерцијална банка и од Payoneer. Со години никаков проблем, си доаѓаа нон-стоп, од пред 15-тина дена веќе не стигаат. Што е пострашно, се препишувам на мејл со Лајка веќе 10 дена - никој ништо не му чуе, како навиени повторуваат едни исти копи-пејст излитени бескорисни реченици, без никаква помош и никако да се отстрани проблемот. Ужас!
Истиот проблем го имам и јас само со Шпаркасе.Си работеше топ али сега не иде работата.Не ни планирам да се јавувам во Лајка со оглед дека ништо нема да средат они.Чим и други имаат проблем со други банки значи нешто е работата со Лајка не е со банките.Ова со ОТП кодовите е доста важна работа и ако не се среди за кратко ке биде голем проблем.Капак на ова со немањево мрежа деновиве, јас од пред 15-тина дена веќе не добивам СМС-и со ОТП кодови од Комерцијална банка и од Payoneer. Со години никаков проблем, си доаѓаа нон-стоп, од пред 15-тина дена веќе не стигаат. Што е пострашно, се препишувам на мејл со Лајка веќе 10 дена - никој ништо не му чуе, како навиени повторуваат едни исти копи-пејст излитени бескорисни реченици, без никаква помош и никако да се отстрани проблемот. Ужас!