- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 5.797
- Поени од реакции
- 4.245
Prijavete povejke korisnici za Otp, i za kasnejne na obicni sms, vo London ne vo skopje, budejki anglicanite vikaat samo ti prijavuvas, a balkanski mentalitet, e cekame nestoto samo da se napravi.....Капак на ова со немањево мрежа деновиве, јас од пред 15-тина дена веќе не добивам СМС-и со ОТП кодови од Комерцијална банка и од Payoneer. Со години никаков проблем, си доаѓаа нон-стоп, од пред 15-тина дена веќе не стигаат. Што е пострашно, се препишувам на мејл со Лајка веќе 10 дена - никој ништо не му чуе, како навиени повторуваат едни исти копи-пејст излитени бескорисни реченици, без никаква помош и никако да се отстрани проблемот. Ужас!
i jas ispajgam budala i samo kako jas da se zalam ....a ima +50 000 sim...
complaints@lycamobile.co.uk
Vo email pisete koj vie brojot i koja banka i deka ne stiga Otp....
Posle prijavata sledniot den mi stignaa 15~17sms odednas/sto napravija reset li nesto drugo ,ne znam....
Автоматски споено мислење:
Dodeka sum vrajkal na post veke si pisuval, i jas istoto velam.....inaku jas izleguvam budala i deka samo moite 4 broevi imaat problem so sms-kasnejne i Otp sto koga/kako stiga....Ете ја класичата македонска кардинална грешка - не, само ако се јавиме сите што имаме проблеми ќе го решат проблемот! А, не ако не се јавиме и се откажеме! Тогаш никогаш нема да го решат.
Земи мејлот/телефонот и пријави.
Проста логика - како поинаку они самите да знаат воопшто дека Петко, Станко и уште 328 луѓе имаат проблем и не добиваат ОТП СМС!? На сон да им се јави?