LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Уште малце да заладит времево, да не мојме на вечер многу да се движиме и официјално седвам да ја изгледам уште еднаш серијава. Уште шеста сезона ми фалит да ја симнам. Лиги ми течет стално ко ќе напишит некој нешто, ми недостигат серијава, ми недостигат зеленилото на островот, ми недостигат димот, и сите мистерии поврзани со сериава.

Уште малце да заладит времево, да не мојме на вечер многу да се движиме и официјално седвам да ја изгледам уште еднаш серијава. Уште шеста сезона ми фалит да ја симнам. Лиги ми течет стално ко ќе напишит некој нешто, ми недостигат серијава, ми недостигат зеленилото на островот, ми недостигат димот, и сите мистерии поврзани со сериава.

Џабе ќе ја гледаш и јас така си мислев за шестата сезона.

Секогаш кога ќе видам дека Тенеќе постирал во темава влегувам целиот возбуден со нова надеж дека конечно ја сменил верзијата, и секогаш си одам разочаран...

frabz-Im-very-disappointed-with-all-of-you-c2168e.jpg

Пред некoлку гoдини зa прв пaт јa изгледaв серијaвa вo рoк oд 2-3 недели, нa 15 инчен CRT мoнитoр и епизoди oд пo некoи 200-300 МВ и ми беше НАЈДOБРИOТ ФИЛИНГ ЕВР штo мoже еднa серијa дa ми гo дoлoви!

Вo мoментoв пo САМO ВТOР ПАТ јa пуштaм нa 40 инчен FullHD LCD TV, 7.1 сaрaунд и тежинa oд 260 GB зa сите 6 сезoни!!!

ПЕР - ВЕР - ЗИ - ИИИИ - !!!!!

Секој пат кога сум во авион ме прашуваат „добро, што е смешно"? А мене секогаш кога ќе летав со авион ми доаѓаше таа ужасна мисла која му доаѓа редовно на секој патник: „што ако паднеме"? Само што после LOST наместо таа мала моментална доза на страв ми доаѓа Островот пред очи и се осеќам:vozbud:.

Знам, не-нор-ма-лен. Ама сигурен сум дека не сум сам во ова :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom