RickyLFC9
Модератор
Сите се мртви уствари.Мене ми е сосема јасен почетокот и крајот, сакате да ви кажам што е поентата?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сите се мртви уствари.Мене ми е сосема јасен почетокот и крајот, сакате да ви кажам што е поентата?
Нека, не мора.Мене ми е сосема јасен почетокот и крајот, сакате да ви кажам што е поентата?

Dude, озбилно?Не се мртви, ќе има 7ма сезона во која што ќе се прикажат настаните на островот во средниот век што се случувале, и таму се ќе се објасни.
![]()

Не, го заебавам Рики.Dude, озбилно?![]()

Почнав пред три дена со прва сезона и мора да кажам воодушевен сум. 18 епизоди досега изгледав, одлична досега. Соер најјак!
Не планирам со спојлери да си ја уништувам. Сезона 1 завршена. Кент уејт то даунлоуд д секнд.Верувам дека сите што сме ја гледале ти завидуваме што ти дури сега си почнал да ја гледаш. Тензијата и исчекувањето на секоја нова епизода беше претерано за сите нас кога ја гледавме додека се емитуваше. Ти препорачувам да не ја читаш темата за да не налеташ на спојлери, откако ќе ја изгледаш може да се дискутира. Лост е серија која долго ќе се памети како една од најдобрите серии што некогаш се појавиле на телевизија. Просто кажано Masterpiece!
Мене ми е сосема јасен почетокот и крајот, сакате да ви кажам што е поентата?

kazi si, eve ja sakam da go procitam tvoeto mislenje![]()

Хепи њуз: Не умираат.Можеби ќе биде изненадување за тебе, но ко падна авионот, сите умреа.