LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Сакав да пишам некој збор за Брдмен, ама го делам истото мислење со хотајс, па оставив.

Он: Лост втора сезона тежок мајндфак. Таман ко речеш аха, значи така е, и си мислиш си открил нешто, уште повеќе го заплеткаат дејството. Едвај чекам трета. Башка прашањата што индиректно ги поставува ко “Што сè си подготвен да сториш за најблиските?“ те тераат да се подразмислиш. Соер ко претходно ми е најјак лик.

Ако „драмата“ во серијата ти е пред мистеријата, тогаш прва и втора ќе ти бидат подобри. Ако си по мистеријата како што одминува дејството поинтересна ќе ти станува.

Се мислам дали да ја изглеам по 4ти пат. Серијата е одлична, крајот е одличен. Не знам шо се трипоиве.
Триповите се очекувањата.
Повеќето што се незадоволни од крајот очекувале објаснувања на многу мистерии во островот, и покрај тоа што главната приказна се затвори сосема добро.
Јас очекував некој крај што нема баш да биде крај така да, и јас сум со тебе како човек што е задоволен од крајот :)

Odlicen, dobro se zatvori i nemase kruzenje okolu stol.

Daj ne zaebavajte, edinstveno sto vredi od 6-ta sezona e Ab Aeterno, ebeno zverska epizoda, vrv na vrvovite. Ona drugoto se e drapanje so fanovite. Nemaa muda da odat do kraj i toa e toa.

Само што ја завршив 3 сезона...... и пак....

not-penny-s-boat-lost-37210_1279_694.jpg

lockelost.jpg

Goose_Bumps.jpg

На која страна ги гледате епизодите?Јас ја гледав на filmovizija.com,со српски превод..Најјака сцена кога ги "Другите" фатија Џин,Саид и Бернард на плажата,а Џек и останата екипа кога се бегаа нагоре,и кога зборуваа преку токи-воки наводно ги застрелаа..И после се убацува Харли со Волксвагенот и ги отепа..

На која страна ги гледате епизодите?Јас ја гледав на filmovizija.com,со српски превод..Најјака сцена кога ги "Другите" фатија Џин,Саид и Бернард на плажата,а Џек и останата екипа кога се бегаа нагоре,и кога зборуваа преку токи-воки наводно ги застрелаа..И после се убацува Харли со Волксвагенот и ги отепа..

EW8Qgwj.png

Еден флешбек од серијава. Додека ја гледав толку ми се трупаше мистериозноста, што дури и LOST вака напишано со големи букви е некоја си кратенка што подоцна или на крај ќе ни‘ откријат што значи :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom