LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    290
Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.194
Поени од реакции
10.217
Сакав да пишам некој збор за Брдмен, ама го делам истото мислење со хотајс, па оставив.

Он: Лост втора сезона тежок мајндфак. Таман ко речеш аха, значи така е, и си мислиш си открил нешто, уште повеќе го заплеткаат дејството. Едвај чекам трета. Башка прашањата што индиректно ги поставува ко “Што сè си подготвен да сториш за најблиските?“ те тераат да се подразмислиш. Соер ко претходно ми е најјак лик.

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Ако „драмата“ во серијата ти е пред мистеријата, тогаш прва и втора ќе ти бидат подобри. Ако си по мистеријата како што одминува дејството поинтересна ќе ти станува.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Се мислам дали да ја изглеам по 4ти пат. Серијата е одлична, крајот е одличен. Не знам шо се трипоиве.
Триповите се очекувањата.
Повеќето што се незадоволни од крајот очекувале објаснувања на многу мистерии во островот, и покрај тоа што главната приказна се затвори сосема добро.
Јас очекував некој крај што нема баш да биде крај така да, и јас сум со тебе како човек што е задоволен од крајот :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.764
Odlicen, dobro se zatvori i nemase kruzenje okolu stol.

Daj ne zaebavajte, edinstveno sto vredi od 6-ta sezona e Ab Aeterno, ebeno zverska epizoda, vrv na vrvovite. Ona drugoto se e drapanje so fanovite. Nemaa muda da odat do kraj i toa e toa.

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
На која страна ги гледате епизодите?Јас ја гледав на filmovizija.com,со српски превод..Најјака сцена кога ги "Другите" фатија Џин,Саид и Бернард на плажата,а Џек и останата екипа кога се бегаа нагоре,и кога зборуваа преку токи-воки наводно ги застрелаа..И после се убацува Харли со Волксвагенот и ги отепа..

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
На која страна ги гледате епизодите?Јас ја гледав на filmovizija.com,со српски превод..Најјака сцена кога ги "Другите" фатија Џин,Саид и Бернард на плажата,а Џек и останата екипа кога се бегаа нагоре,и кога зборуваа преку токи-воки наводно ги застрелаа..И после се убацува Харли со Волксвагенот и ги отепа..

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Еден флешбек од серијава. Додека ја гледав толку ми се трупаше мистериозноста, што дури и LOST вака напишано со големи букви е некоја си кратенка што подоцна или на крај ќе ни‘ откријат што значи :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom