Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мајката успеа покољ да напраи бидејќи таа беше Смоуки.![]()
na darkufo e raskazana slednata epizoda. Fantasticno.
Ako ja procitate ke mozite da pretpostavite sto ke slucuva vo poslednata.

na darkufo e raskazana slednata epizoda. Fantasticno.
Ako ja procitate ke mozite da pretpostavite sto ke slucuva vo poslednata.

Интересно ти е така да знаеш пред време што ќе се случува? Јас нема шанси да си го расипам задоволството на гледање со претходни предзнаења.![]()

Поентата на серијата нема да биди да се дознат одговорите на прашањата, поентата е да се постават шо е можно појќе прашања и да се отворат шо е можно појќе приказни за после да можи да се снимат спин-офи, да се пишат книги и АБЦ да можат да напрат шо е можно појке пари.
Уште од сега предвидувам многу филмој за Дарма иницијативата, за The Others, за Волт, за секој карактер посебно, за Џејкоб и брат му, за Дезмонд и за сите други отворени прашања шо физички не е можно да се дообразложат во 2 епизоди. Ова го потенцира и актерот шо го глуми Бен, рече дека цел живот ќе му одземи да си ги одговори сите прашања.

Детето што го глуми малиот МИБ, глумело и во некоја друга епизода од Лост, во 2004. Ама бил uncredited, и кое изненадување, на ликот кој го глумел не му било откриено името. Eве. Знае некој во која еепизода/која личност уствари ја глумел?
). Но после овој се враќа со силата на Смоуки (змијата), која претходно се служела со мајка им (Ева била заведена од змијата). Да не испадне сепак добар МиБ, како што сатанистите ја гледаат змијата како симбол на просветление, а не на зло? Исто и будистите и хиндуистите - кундалини змијата што спие во секој од нас. Има некој плагијат дефинитивно, а крајот на Лост, некаде пишуваше ќе биде најшокантно нешто. Да не биде само шокантен по глупост...